Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tillát is várjuk a Sajtófesztiválra

Nem ígéri, hogy dalra fakad, de egy kellemes beszélgetésben mindenképp részt vesz a DUE Sajtófesztiválján Till Attila, a TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője. Ráadásul ő lesz a májusi DUE Tallózó címlapján is!

Till Attila 1971. december 3-án született, Budapesten. A középiskola utána a Magyar Képzőművészeti Főiskola Intermédia szakán végzett 2001-ben.

Tévés pályafutását 1994-ben a MTV1-nél kezdte, a Múzsa kulturális híradóval. Ezt követően a TV3 Menjünk!, majd 72 óra című műsorát vezette, amit 1999-ben az Év Riportere díjjal ismertek el a Kamera Hungária fesztiválon. Ezt követően a TV2 Jó reggelt Magyarország Mixer című kulturális ajánlóműsorában láthatták a nézők. A TV2-n három éven át vezette a Propaganda kulturális magazint, amely 2005-ben Pulitzer Emlékdíjat kapott. A TV2 új vezetése Liptai Claudia mellett 2002-ben őt bízta meg a Big Brother valóságshow vezetésével. Szintén Claudia partnereként a Megasztár című tehetségkutató műsorvezetője volt évekig. 2007-ben munkáját Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel ismerték el.

A műsorvezetés mellett 2008-ban a mozikba került első játékfilmje, a Pánik is, mely nagy sikert aratott, a film főszereplőnőjét, Gubík Ágit a Filmszemlén a Legjobb női főszereplő díjjal jutalmazták.

Legutóbb a Super TV2 Nagy Duett című műsorában tűnt fel, szintén Liptai Claudia oldalán, ahol lehengerlő egyénisége mellett énekhangját is megvillantotta.

Tillának személyesen is felteheted kérdéseidet, ha ellátogatsz a DUE Médiahálózat Sajtófesztiváljára május 10-én.

További hírek a Sajtófesztiválról itt.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság