Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megjelent a május-júniusi DUE Tallózó

Megjelent a május-júniusi DUE TallózóMegjelent a tanév utolsó DUE Tallózója! A sztárinterjú Tilllával készült, és olvashatsz még fesztivál- és filmajánlót, jordániai útitippet, tanácsokat a nyári munkához, és a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat legjobb cikkeiből válogatást. Vidám nyarat, találkozunk szeptemberben!

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyerteseiA DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 10 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2013. május 10-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Lazáry Fanni 2013 Ifjúsági Sajtódíjasa

Lazáry Fanni 2013 Ifjúsági SajtódíjasaA DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg. Idén a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését Lazáry Fanni vehette át.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEA jubileumi Sajtófesztivál után 2013. május 10-én a Millenárison megtartotta évi rendes közgyűlését a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete, a DUE. A tisztújító közgyűlés megválasztotta a következő 4 évre a DUE tisztségviselőit is.

Az eddigi legnépszerűbb Sajtófesztivál volt a huszadik

Az eddigi legnépszerűbb Sajtófesztivál volt a huszadikNagy érdeklődés kísérte a jubileumi Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, amelyet 2013. május 10-én tartott a DUE Médiahálózat a budapesti Millenárison. Közel 2000, média iránt érdeklődő fiatal, diákújságíró és diákrádiós fordult meg pénteken az egész napos programon.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 - eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 - eredményekA DUE Médiahálózat 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2013. május 10-én tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

Sajtófesztivál az m1-en

Sajtófesztivál az m1-enA Magyar Televízió Ma reggel című műsorában a 20. Sajtófesztiválról beszélgetett Kecskés István, a DUE elnöke, Zsuppán Attila, a rendezvény főtámogatójának, az NMHH-nak a kommunikációs igazgatója, és Mádai Vivien, a Sajtófesztivál egyik háziasszonya.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2013. május 2-án 18 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagság fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

Közönségtalálkozó a Sajtófesztiválon Rácz Zsuzsa íróval, a Terézanyu-könyvek szerzőjével

Közönségtalálkozó a Sajtófesztiválon Rácz Zsuzsa íróval, a Terézanyu-könyvek szerzőjévelIzgalmas beszélgetésen vehet részt Rácz Zsuzsa íróval, aki ellátogat a 20. Sajtófesztiválra május 10-én. A Terézanyu-könyvek szerzőjével a nők helyzetéről, sikereiről, karrierjéről, azon belül is az újságírónők lehetőségeiről beszélgethetsz.

Mátyássy Áron rendezőt is, aki elsőfilmesként elhozta a Szemle fődíját, várjuk az NMHH mozitermébe

Mátyássy Áron rendezőt is, aki elsőfilmesként elhozta a Szemle fődíját, várjuk az NMHH mozitermébeMátyássy Áron rendezővel is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Az ifjú filmes Csukás István forgatókönyvéből készített ifjúsági filmet, Berosált a rezesbanda címmel.

Süsü és Gombóc Artúr "apukájával" is találkozhatsz a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermében

Süsü és Gombóc Artúr Csukás István íróval, kedvenc mesehőseink – Süsü, Gombóc Artúr, Mirr-Murr – megálmodójával is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Ha ügyes vagy, megtudhatod, hogyan is születik egy mesefigura.

Akciós részvétel sajtófesztiválózóknak a nyári Médiatáborba!

Akciós részvétel sajtófesztiválózóknak a nyári Médiatáborba!A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ott lenni jó dolog. Mert belekóstolsz a szakmába és jó társaságba keveredsz. Ugyanezt teheted 10 napig Zánkán a DUE nyári Médiatáborában. Sajtófesztivál + DUE-tagság + regisztráció a táborba = 20 000 Ft kedvezmény a teljes árból.

Első 1 2 3 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság