Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Süsü és Gombóc Artúr "apukájával" is találkozhatsz a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermében

Csukás István íróval, kedvenc mesehőseink – Süsü, Gombóc Artúr, Mirr-Murr – megálmodójával is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Ha ügyes vagy, megtudhatod, hogyan is születik egy mesefigura.

 

Találkozz, kérdezz, nézz!
Gyere el és találkozz a Magyar Média Mecenatúra programban támogatott legújabb ifjúsági film – a Berosált a rezesbanda – forgatókönyvírójával, és híres mesehősök – Süsü, Gombóc Artúr és Mirr-Murr kandúr megteremtőjével – Csukás Istvánnal, a rendezővel, Mátyássy Áronnal, a producerrel, Csortos Szabó Sándorral és a film egyik gyerekszínészével, Szemző Simonnal, akit megkérdezhetsz, hogy vajon mi motiválta arra, hogy jelentkezzen a szerepre, és hogyan zajlik egy igazi casting.
 
Csukás István meséin nőttünk fel mindannyian – ki ne dúdolgatta volna kisebb vagy akár nagyobb korában, hogy "Ó, ha rózsabimbó lehetnék..." Faggasd ki a nagy írót, hogyan találta ki azokat a figurákat, amelyek generációk gyermekkorát kísérik végig, és még felnőttként is a tévé előtt ragadunk, ha meglátjuk őket!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság