Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Visszatekintés: ilyen volt a Sajtófesztivál

Visszatekintés: ilyen volt a SajtófesztiválA jó pillanatokra, nagy találkozásokra szívesen emlékszik mindenki. Mi most az idei, jubileumi Sajtófesztivált idézzük fel videónkkal.

Csak szabadon: EFOTT 2013

Csak szabadon: EFOTT 2013Idén Zánkán gyűlik össze a felsőoktatás apraja-nagyja, ott lesz ugyanis június 25-30. között az EFOTT. A legjobb hangulatú fesztivált mindig vízparton rendezik, így az sem kérdés, mit csinálj a koncertek kezdetéig. Idén is rengeteg hazai előadóval, programokkal vár a nyár legsportosabb fesztiválja!

DUE Médiatábor LAST MINUTE akció június 30-ig

DUE Médiatábor LAST MINUTE akció június 30-igDönts későn, de garantáltan jól! Megkezdődött a visszaszámlálás, nemsokára irány a Balaton! Még néhány szabad hely gazdára vár a DUE zánkai Médiatáborában 2013. július 12-21. között akciós áron.

Látogasd meg a DUE médiatáborát!

Látogasd meg a DUE médiatáborát!Ha régi táborozó vagy, aki egy kicsit újra megmártózna a DUE-feeling-ben; ha kolléga vagy, aki hallott rólunk és kíváncsi lett; ha diák/szülő vagy, aki megnézné magának "ezt az egészet", akkor regisztráld magad látogatóként most a DUE zánkai médiatáborában!

A DUE-tábor résztvevői

A DUE-tábor résztvevőiHa szeretnéd megtudni, hogy hová és miért jön el ez a sok ember, kattints ide, olvass és jelentkezz Magyarország legnagyobb, legrégibb, legjobb médiatáborába. A résztvevők listáját folyamatosan frissítjük.

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE Médiatáborban

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE MédiatáborbanA DUE zánkai médiatáborában a magyarországi kommunikációs szakmai legjobb fiataljai tanítanak. Július 12-től tíz napon át velük próbálhatod ki magad újságíróként, rádiósként, tévésként, vagy fotográfusként. Úgy mint a nagyok, csak kicsiben.

Ragyogó ARC-ok a 6. Gyerek ARC pályázat díjátadóján

Ragyogó ARC-ok a 6. Gyerek ARC pályázat díjátadójánAz idei gyerek ARC-pályázat legjobbjai június 24-ig tekinthetők meg díjtalanul a Millenárison.

Mi az a laska? Gondolod, hogy egy gomba? Gyere velünk Ceglédre, főzz, képviseld a DUÉ-t és derítsd ki!

Mi az a laska? Gondolod, hogy egy gomba? Gyere velünk Ceglédre, főzz, képviseld a DUÉ-t és derítsd ki!2013. június 21-22-én hatodik alkalommal rendezik meg Cegléden a Bor- és Laskafesztivált. Kísérőrendezvény lesz a IV. Furfangos Járművek Találkozója és a Nemzeti Vágta előfutama. Esti koncerteken fellép többek közt a Carbonfools és Majka & Curtis. Kell még ennél több az első szabad nyári hétvégén?

Zene

ZeneV4 = értékközvetítés a zenén keresztül

Mezőgazdaság

MezőgazdaságV4 = mezőgazdasági politika

Közlekedésbiztonság

KözlekedésbiztonságV4 = közlekedésbiztonság

Környezetvédelem

KörnyezetvédelemV4 = zöld megoldások

Első 1 2 3 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság