Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Elstartolt a DUE médiatábora

Elstartolt a DUE médiatáboraKegyeibe fogadta az időjárás a DUE Médiahálózat XXXVIII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborának első 24 óráját: „az év legjobb tíz napja” napsütéses időben kezdődött el, az eső csak késő éjszaka köszönt be Balatonszárszóra.

Szent-Györgyi Albert lélekben velünk volt az idei sajtófesztiválon

Szent-Györgyi Albert lélekben velünk volt az idei sajtófesztiválonA Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete 2018.05.11-én ismét megrendezte nagy sikerű rendezvénysorozatát, az Ifjúsági Sajtófesztiválját, melynek keretein belül a Szent-Györgyi Albert sarok, egész napos megemlékezést tartott, illetve előadások, aktivitások is helyet kaptak a programban.

Visszatér az opera Veszprémbe!

Visszatér az opera Veszprémbe!A jubiláló, 15 éves fesztivál visszanyúl a gyökereihez, és operaestre invitálja a közönséget. Négy olyan világsztár lép együtt a színpadra, akik korábban mindannyian énekeltek már Veszprémben, így együtt azonban először láthatjuk és hallhatjuk őket.

Joss Stone a Veszprémfeszten

Joss Stone a VeszprémfesztenAz őstehetség, a csodagyerek, a brit soul hangja, aki már 16 évesen világsztár lett és azóta Grammy díj és több millió eladott lemez büszke tulajdonosa, a jubileumi Veszprémfest fellépője.

Fintelligence - Ha többet akarsz tudni a pénzügyekről

Fintelligence - Ha többet akarsz tudni a pénzügyekrőlMiskolcon indult el az első magyarországi Fintelligence Pénzügyi Oktatási Központ. A Pénz7 részeként megrendezett Fintelligence konferencián 500 egyetemista vett részt, ekkor mutatták be a high-tech eszközökkel felszerelt, interaktív oktatási központot és kiállítótermet.

Csak SZJA, más semmi

Csak SZJA, más semmiMilyen adót kell fizetni a diákmunkánk után? Hogy kell bevallani az adót? Mi a helyzet, ha külföldi munkavállaláson törjük a fejünket? A DUE Tallózónak Izer Norbert, adószabályozásért és szám-vitelért felelős helyettes államtitkár beszélt ezekről a kérdésekről.

Diákmunka: Hogy, mikor, milyet?

Diákmunka: Hogy, mikor, milyet?A következőkben a diákmunkával kapcsolatos praktikus tudnivalókat futjuk át, mire kell odafigyelni mindenképpen egy szerződés aláírásakor, milyen formában érdemes beadni az önéletrajzunkat, milyen jogaink, és kötelességeink vannak.

A diákmunka valódi haszna

A diákmunka valódi hasznaA nyárhoz közeledve egyre többször szembesülünk már diákként is a munkavállalás kérdésével. Nyakunkba szakad a rengeteg szabadidő, a jobbnál jobb programok, amikre saját magunk akarjuk megkeresni a pénzt. Vagy nem akarjuk, de kénytelen vagyunk.

Hitelt felvenni? Csak okosan!

Hitelt felvenni? Csak okosan!„Hitel? Minek az nekem? Csak a baj van vele!” – Sokan gondolkodnak így. A 10 évvel ezelőtti gazdasági világválság okozta hitelválság mély nyomot hagyott. Rengetegen tartanak a hitelfelvételtől, eladósodástól, a kamatoktól.

Utolsó lehetőség, hogy részt vehess a DUE 38. médiatáborában

Utolsó lehetőség, hogy részt vehess a DUE 38. médiatáborábanSzerettél volna jelentkezni a DUE 38. Médiatáborába de kicsúsztál a jelentkezési határidőből? Van egy jó hírünk! Június 30-ig még leadhatod jelentkezésedet, hiszen megüresedett pár helyünk, így szeretnénk minél több diáknak nyárra maradandó élményt szerezni azzal, hogy részt vehessen a médiatáborban

Világsztárok a Veszprémfest jubileumi színpadán!

Világsztárok a Veszprémfest jubileumi színpadán!Az idén 15. éves Veszprémfeszt igazi zenei sokszínűséget ígér a muzsika kedvelőknek. Több napon át tartó programsorozat, idén is igazi csemegét kínál.

Telenor - Az egyenlőtlenségek csökkentéséért fejleszt új digitális szolgáltatásokat két magyar fiatal Bangkokban

Telenor - Az egyenlőtlenségek csökkentéséért fejleszt új digitális szolgáltatásokat két magyar fiatal BangkokbanMájus végén rendezik meg Bangkokban az idei Telenor Youth Forumot, amelyen két magyar fiatal, Baukó Gréta és Mátyás Máté is részt vesz.

Első 1 2 3 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság