Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Van beleszólásod!

Van beleszólásod!Idén 7. alkalommal rendezték meg a „Van beleszólásod!” Parlamenti Ifjúsági Napot, aminek célja, hogy a fiatalabb generáció közelebbről megismerkedhessen a demokráciával, megtanuljon beleszólni a róluk szóló döntésekbe.300 középiskolás diák tehette fel kérdéseit köztük a DUE tudósítói is!

Kalandor: Japán

Kalandor: JapánA felkelő Nap országa.Igen, jól olvastad. A Felkelő Nap országa, alias Japán. Színesebbnél színesebb, furcsábbnál furcsább dolgokra asszociálunk, amikor meghalljuk ezt a nevet. De vajon ezek hiteles gondolatok, vagy csak felszínes sztereotípiák? Tematikus rovat, start!

DUE karácsony 2018

DUE karácsony 2018Ünnepeljünk együtt és zárjuk le együtt a 2018-as évet! A DUE karácsonynak ezúttal a Budapesti Új Nemzedék Központ ad majd helyet, ahol közösen tölthetünk el egy délutánt, hiszen DUE Klubbon is részt vehettek ezen a napon!

Tudós Csajok MEGHOSSZABBÍTVA!!!

Tudós Csajok MEGHOSSZABBÍTVA!!!A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete bemutatja immár második alkalommal a „Tudós csajok” projektjét. Az idei tanévben kifejezetten a természettudományok iránt érdeklődő diáklányoknak (és fiúknak) hirdetünk exkluzív tehetséggondozó programot. Jelentkezési határidő: november 13.éjfél

"Irány a moziba be!"

A 3. Európai Art Mozi Nap keretein belül megtekinthettünk 2 magyar filmet, melyek novemberben, azaz a következő hónapban fognak kijönni. A magyar filmipar nemrégiben csak úgy ontja magából a jobbnál jobb filmeket, ezek sem kivételek ez alól.

Együtt "könyvmolykodtunk" Fehérgyarmaton!

Együtt A DUE programnaptárjából idén sem marhatnak ki a Médianapok, sőt már az elsőn tovább is haladtunk!

Hosszabbítottál már?

Hosszabbítottál már?Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, addig kell a tagságot megújítani és a sajtóigazolvány érvényességét meghosszabbítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

4 sorozat és film, amit minden újságírónak látnia kell

4 sorozat és film, amit minden újságírónak látnia kellGondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy országos tévécsatorna szerkesztőségében dolgozni? Ebben a cikkben csokorba szedtük azokat a tv-sorozatokat és filmeket, amelyek a legreálisabban mutatják be ezt a világot. A képekre kattintva elérheted az előzetesek is!

Néha oltani kell- amikor a barátod a tű

Néha oltani kell- amikor a barátod a tűMa már elképzelhetetlen az életünk védőoltások nélkül. Pedig ezelőtt 2-300 évvel még nem rendelkezett az orvostudomány ezekkel a kis mikrocsodákkal. Akkoriban egy torokgyulladás vagy egy apró seb a lábon, halálos kimenetelű lehetett, ma már órák kérdése a javulás és a gyógyulás.

A DUE stábja is kint volt a Budapest Music Expón!

A DUE stábja is kint volt a Budapest Music Expón!Szalai Boglárka és Babcsány András is kilátogatott a Budapest Music Expora, és meg nézték, hogy is néz ki a legnagyobb zenei kiállítás!

Januárban is lesz DUE-s téli túra!

Januárban is lesz DUE-s téli túra!2019 januárjában nyolcadik alkalommal viszi el túrázni a vállalkozó kedvű DUE-sokat egyesületünk négy természetjárója. Már lehet jelentkezni!

Októberi DUE Tallózó már online is!

Októberi DUE Tallózó már online is!Hogy lehet egy együttes több éve a z egyik legkeresettebb? Hová menj továbbtanulni? Milyen a vloggerek élet? Kattints az online DUE Tallózóra és minden kiderül!

Első 1 2 3 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság