Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ihos Iringó a DUE Iroda fedélzetén!

Ihos Iringó a DUE Iroda fedélzetén!A szeptember sok-sok változással indul a DUE életében is. Folyamatosan bemutatjuk nektek az újakat, és a kevésbé újakat. Köszöntsétek a DUE Rádió új főszerkesztőjét, aki egyben az irodát is menedzseli majd. Üdv a fedélzeten Iringó!

A mágikus „Merre tovább?”

A mágikus „Merre tovább?”Nem tudod, hogy merre tovább? A DUE Tallózó segít! Egészen februárig látunk el hasznos tippekkel a továbbtanulással kapcsolatban. A tematikus rovatban egyetemek, szakképző központok és OKJ bizonyítványt adó intézmények mutatkoznak be, az újságíróink pedig hasznos tippeket adnak!

Konferenciát tartott a Pénzügyminisztérium

Konferenciát tartott a PénzügyminisztériumA Pénzügyminisztérium a lakosság pénzügyi tudatosságát megcélzó programja kapcsán tartott „Okosan a pénzzel!” címmel konferenciát a héten. A programban a DUE Médiahálózat is együttműködő partnere a Minisztériumnak, így Szayly József alelnök is előadást tartott a DUE pénzügyi edukációs munkájáról.

Gazdát cserélt a due.hu

Gazdát cserélt a due.hu Szeptembertől új főszerkesztője van a due. hu-nak Kobl G. Adrienn személyében. Adri már több éve DUE-s, és aktív munkatársa a DUE Tallózónak is. Na de egyébként kit is ő valójában? Novák Henrietta akasztja a hóhért...

A Diákhitel

A DiákhitelA diákhitel rendszerének célja, hogy minden fiatal számára esélyt teremtsen a felsőoktatásban való részvételre- ezt a diákhitelről szóló kormányrendelet mondja ki. De mi a diákhitel valójában? Ki igényelheti és hogyan? Diákhitel-kisokosunk következik.

Kíméld a készpénzt a suliban!

Kíméld a készpénzt a suliban!Eleged van a sorban állásból a suli büféjében? Bosszantó, hogy sokszor nem tudsz nagyobb címletű bankjeggyel fizetni, mert nincs elég visszajáró? A Pénzügyminisztérium az új tanévben egy nemzetközi szinten egyedülálló projekttel az iskolai készpénzforgalom csökkentését kívánják elérni.

Teltházas operaest a Veszprémfesten!

Teltházas operaest a Veszprémfesten!A jubiláló, 15 éves VeszprémFest visszanyúlt a gyökereihez, és operaestre hívta a közönséget. Négy világsztár – José Cura, Miklósa Erika, Rost Andrea és Ramon Vargas – lépett együtt a színpadra. Korábban mindannyian énekeltek már Veszprémben, így együtt azonban először láthattuk és hallhattuk őket.

Joss Stone a közvetlen világsztár a Veszprémfeszten

Joss Stone a közvetlen világsztár a VeszprémfesztenSokat lehet róla olvasni, hogy nagyon jó fej, hogy mezítláb szeret fellépni, hogy barátságos stb. Klisének hangzik mind, talán a fele igaz. Aztán a koncerten lejön a színpadról, hatalmas mosollyal, virágokat dobál a közönségnek és rájövünk, hogy amiket írnak róla, annak nem csak a fele igaz.

Ha augusztus és Debrecen, akkor virágok, mazsorettek és színpompás programok

Ha augusztus és Debrecen, akkor virágok, mazsorettek és színpompás programokEgyszer mindenkinek látnia kell a virágkarnevált. Utána megfertőződik és következő évben újra ott toporog a 40 fokos hőségben, hogy lássa a több százezer virág felhasználásával készült kocsikat. Ez csupán a jéghegy csúcsa.

MEGHOSSZABBÍTVA! - Előfoglalási kedvezmény részletfizetéssel a 2019-es DUE-táborra!

MEGHOSSZABBÍTVA! - Előfoglalási kedvezmény részletfizetéssel a 2019-es DUE-táborra!Jól érezted magad a DUE idei médiatáborban? Akkor gyere vissza jövőre is! Ha szeptember 17-ig foglalod le a helyed, hatalmas árkedvezményt és részletfizetési lehetőséget kapsz.

Az Arctic Monkeys is jön a Sziget Nagyszínpadára

Az Arctic Monkeys is jön a Sziget NagyszínpadáraMég fel sem ocsúdtunk a múlt heti bejelentéséből, itt van a következő nagy durranás. Az idei Sziget Nagyszínpadának negyedik headlinere az Arctic Monkeys lesz.

Dua Lipa és a Gorillaz is a Szigetre tart

Dua Lipa és a Gorillaz is a Szigetre tartÚjabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további 20 fellépőt az idei felhozatalból. Jön az idei Brit Awards-ra öt kategóriába is jelölt Dua Lipa, a világ legnépszerűbb virtuális együttese, a Gorillaz és sokan mások.

Első 1 2 3 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság