Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Gyere DUE-táborba 30 ezres kedvezménnyel!

Gyere DUE-táborba 30 ezres kedvezménnyel!Ha érdekel a média világa, júliusban Balatonszárszón a helyed! Vagyis ha újságírónak, rádiósnak, tévésnek vagy fotósnak készülsz. De ha épp új barátokra vágysz, akkor is, hiszen vár egy 10 napos szuper intenzív képzés, és ha Ha április 22-ig foglalod le a helyed, jelentős árkedvezményt kapsz!

Május 12-ig töltheted ki a Versenykultúra Tesztet!

Május 12-ig töltheted ki a Versenykultúra Tesztet!Még nem töltötted ki a Nagy Diák Versenykultúra Tesztet? Akkor május 12-ig még van időd, adunk hozzá egy kis segítséget! Talán nem hiszitek, de az igazi verseny csak az iskola után jön.

Versenytársak II. – pályázati eredmény

Versenytársak II. – pályázati eredményA 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon került sor a DUE Médiahálózat és a Gazdasági Versenyhivatal közös pályázatának eredményhirdetésére. A díjazottak névsora a folytatásban olvasható.

Új képzések, versenyképes diplomák

Új képzések, versenyképes diplomákA Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.

IV. Címlap+Arc diáklap szépségverseny – meghosszabbított nevezési határidővel!

IV. Címlap+Arc diáklap szépségverseny – meghosszabbított nevezési határidővel!Magyarország legkreatívabb címlappal megjelent diákújságát keressük. A nyertes lap következő havi megjelenését a DUE ötvenezer forinttal támogatja! A nevezési határidő 2013. október 16.

Gazdálkodni menő!

Gazdálkodni menő!Háromezernél is többen töltötték ki eddig a Nagy Diák Agrártesztet. A kezdeményezésnek az a célja, hogy bemutassuk az agrárium modern arcát, illetve az együttműködőpartnereinkkel közösen azt szeretnénk elérni, hogy minél többen forduljanak az ágazat felé.

Januárban ismét téli túra!

Januárban ismét téli túra!Kilencedik alkalommal hívják közös kalandra a DUE-sokat egyesületünk természetjárói. A „Zergék” és az „Őzikék” 2020. január 11-12-én a börzsönyi Kemence és Bernecebaráti gyönyörű erdeiben túrázhatnak. Lesz vetélkedő, tombola és buli is. Jelentkezz most!

30 éves a DUE - ünnepi találkozások

30 éves a DUE - ünnepi találkozásokHárom évtizede működik az ország legnagyobb újságíró szervezete, ennek örömére találkozunk november 16-án.

Újrahasznos a decemberi DUE Rádióban!

Újrahasznos a decemberi DUE Rádióban!Mi történik az üveggel és a műanyaggal az újrahasznosítás során? Miket dobhattok be a szelektív kukába? Egy eldobott sörösüveg, vagy egy pet-palack veszélyesebb a környezetre? Az Újrahasznos mai adásában ezekre a kérdésekre kaptok választ.

Puskás Peti: "Minden napot kihasználtam arra, hogy befektessek az életembe”

Puskás Peti: Gondoltad volna, hogy Puskás Peti, a The Biebers énekese és az X-Faktor mentora valaha bolti eladóként dolgozott? Vagy esetleg azt, hogy inkább biciklizett és spórolt hét évig, hogy megvehesse álmai autóját? Peti a készpénzkímélő Iskolák nagyköveteként már diákok ezreivel osztotta meg tapasztalatait

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredmények 2019

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredmények 2019A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2019. május 28-án tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt és a képgalériát megtalálod a folytatásban.

Verseny mindenhol

Verseny mindenholMatek, töri, rajz, ének, és még sorolhatnám a tantárgyakat, melyekben rendszeresen tartanak versenyeket, de ha jobban belegondolunk, az élet más területén is találkozunk hasonló helyzetekkel. Talán nem hiszitek, de az igazi verseny csak az iskola után jön.

Első 1 2 3 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság