Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Elindult a jegyértékesítés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!

 Elindult a jegyértékesítés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!Idén is exkluzív helyszínen, a budapesti Akvárium Klubban rendezzük meg a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált! Az eary bird jegyeket szerezd be már most!

”Bejössz! Mutatsz többet is?”

”Bejössz! Mutatsz többet is?”Érkezik az üzenet a Say No! (Mondj nemet! – a szerk.) elnevezésű, az Europol által támogatott nemzetközi kampány kisfilmjében, mely a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen jött létre. 2019. március.

Magyarország kulturális örökségei

Magyarország kulturális örökségeiNem tudod mi hungarikum és mi az? Itt egy kis összefoglaló számos érdekességgel!

A Bűnmegelőzési Teszt egyik témája

A Bűnmegelőzési Teszt egyik témája Ebben a cikkben sok olyan fogalommal talákozhattok, ami a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2.-ben is szerepel!

„Bitfaragó” diákok – országos programozási verseny a Pannon Egyetemen

„Bitfaragó” diákok – országos programozási verseny a Pannon EgyetemenA veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara folyamatos és szoros kapcsolatot ápol az ország középiskoláival, ezzel is elősegítve a műszaki és a természettudományos területek népszerűsítését.

Mire figyelj a megújuló szolgáltatásnál?

Mire figyelj a megújuló szolgáltatásnál?Vettél már appot, ami az ingyenes próbaidő után fizetőssé vált. Vagy akár egyből fizetni kellett érte. Ezek között vannak, amelyeket egyszer megvásárolsz, és örökre a tiéd, de vannak olyan is, amelyekért bizonyos időközönként ismét fizetni kell. 2019. december, DUE Online

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt 2. – Versenyben az erő! online játékunk, mely osztatlan sikert aratott!

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt 2. – Versenyben az erő! online játékunk, mely osztatlan sikert aratott!A 2019. november 1-től december 5-ig kitölthető online teszten olyan kérdésekre kellett választ adni, amelyekből kiderült a résztvevők jártassága fogyasztói tudatosság és verseny témakörében.

Konzumidiotizmus: korunk meggondolatlan pénzszórása

Konzumidiotizmus: korunk meggondolatlan pénzszórásaBizonyára mindannyiunknak van legalább egy olyan ismerőse, aki szinte reflexszerűen rendeli meg a legújabb mobiltelefont, vagy más műszaki terméket.

Internet kisokos

Internet kisokosNéhány kifejezés az internetes önvédelem világából. 2019. szeptember, DUE Online

Adathalászok hálójában

Adathalászok hálójábanMindenki kapott már olyan levelet, ami ismeretlen feladótól érkezett és „hunglish”, azaz magyarral keveredő angol vagy más nyelven írták. Sokszor ártalmatlan reklámokról van szó, de akadnak olyan üzenetek, amik hihetőnek tűnnek, pedig a feladó korántsem az, akinek mondja magát. 2019. október

Emlékidézés és díjeső a DUE 30. születésnapján

Emlékidézés és díjeső a DUE 30. születésnapjánVisszatekintettünk a múltba és terveket fogalmaztunk meg a jövőre – így foglalható össze a DUE 30. születésnapján tartott rendezvény.

Egyre népszerűbbek az egészségügyi képzések

Egyre népszerűbbek az egészségügyi képzésekHamarosan el kell döntenie minden érintettnek, hogy merre folytatja a tanulmányait. Ehhez adunk némi segítséget.

Első 1 2 3 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság