Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Verseny, ahogy az újságíró látja

Verseny, ahogy az újságíró látjaPál Zsombor, a Forbes Magyarország szerkesztő-újságíróját is kérdezheted a DUE tudásponton a május 16-i Sajtófesztiválon a versenykultúráról.

Pár KeRESZtkérdés

Pár KeRESZtkérdés  „Olyan óvodába jártam, ahol az udvaron különböző közlekedési szituációkat lehetett gyakorolni, kismotorral, biciklivel vagy gyalogosan. Mondhatni itt kezdődött el a karrierem.” – mesélte Simonfi Gergely, aki a 2019-es Nagy Diák KRESZ-teszt 2. helyezettje lett.

Mik az internetes vásárlás előnyei?

Mik az internetes vásárlás előnyei?Manapság egyre népszerűbb a kényelmes, otthonról intézhető vásárlás. A kérdés költői is lehetne: vajon miért? 2019. november, DUE Online

Hova fordulj, ha adathalászattal találkozol?

Hova fordulj, ha adathalászattal találkozol?A legnagyobb körültekintés mellett is adathalászat áldozatává válhatsz. De az is lehet, hogy nem akarod szó nélkül hagyni, ha felismertél, de elkerültél egy ilyen helyzetet. Mikor tud segíteni a szolgáltató, és mikor fordulj a rendőrséghez? 2019. október, DUE Online

A technika a biztonság szolgálatában

A technika a biztonság szolgálatábanA huszonegyedik század „csodái” a helymegosztás opcióval rendelkező alkalmazások az okostelefonokban. Ezek lehetővé teszik, hogy ha mégis kettesben akarnánk találkozni az internetes ismerősünkkel, akkor a családtagjaink és a barátaink lássák, merre járunk. DUE Online, 2019. július

Új tiszteletbeli tagokat avattunk

Új tiszteletbeli tagokat avattunkA DUE 30. születésnapját kihasználtuk arra, hogy új tiszteletbeli tagokat avassunk. Négyen kapták meg az elismerést.

Újrahasznos a decemberi DUE Rádióban!

Újrahasznos a decemberi DUE Rádióban!Hova kerül a fémhulladék? Mi készítenek a használt alumíniumból? Mit kell csinálnotok elromlott számítógépetekkel, vagy laptopotokkal? Milyen károkat okozhat egy eldobott akkumulátor? Az Újrahasznos mai adásában ezekre a kérdésekre kaptok választ.

Fenntartható fesztiválozás

Fenntartható fesztiválozásAz idei Sziget fesztivál továbbra is különös figyelmet fordít a környezetvédelemre, illetve a Green Sziget Center program helyszínén a klíma start-upok világába nyerhetnek betekintést a látogatók.

Ha ismerős a zaklató

Ha ismerős a zaklatóAhogy a DUE Tallózó hasábjain is írtuk, nehezebb a helyzet, ha a való életben is rendszeresen találkozik az áldozat és a zaklató, hiszen az internet csak az egyik színtere az inzultálásnak. 2018. december, DUE Online.

Ne dőlj be! a júniusi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a júniusi DUE RádióbanAmikor valakit megismerünk, akkor először csak egy pici szeletet látunk belőle, és ahogy egyre mélyül az ismeretség közöttünk, úgy tudunk meg egyre többet is róla.

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 2. RÉSZ

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 2. RÉSZTalán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet. Hogyan válassz csoportvezetőt?

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság