Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultak

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultakNagy sikerrel, több mint 1000 pályamű beérkezésével zárult a 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Ha mobilnet van, minden van? című pályázat, melyekre március 20-án éjfélig lehetett nevezni. Eredményhirdetés május 8-án, a Sajtófesztiválon.

„Mi jut eszetekbe arról, ha azt mondjuk: jóembert keresünk?”

„Mi jut eszetekbe arról, ha azt mondjuk: jóembert keresünk?”Interaktív drámapedagógiai foglalkozáson vett részt húsz fiatal a Vígszínházban március 19-én, a DUE szervezésében. A másfél órás programban szituációs gyakorlatok, asszociációs feladatok és színházi kulisszabejárás is várta a diákokat.

„Egy magyar vagyok Európából, egy európai Magyarországról”

„Egy magyar vagyok Európából, egy európai Magyarországról”Lezárult az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága által kiírt, „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai” című esszépályázat.

Ha mobilnet van, minden van? – Meghosszabbítottuk videós pályázatunk beadási határidejét

Ha mobilnet van, minden van? – Meghosszabbítottuk videós pályázatunk beadási határidejétHogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Mutasd meg 3 perces videódban! Március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a pályázatok beadási határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Meghosszabbítottuk Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk beadási határidejét

Meghosszabbítottuk Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk beadási határidejétA nagy érdeklődésre való tekintettel március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a 2015. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beküldési határidejét. A pályázaton bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak.

Április elejéig first minute kedvezménnyel jelentkezhetsz a nyári Médiatáborba

Április elejéig first minute kedvezménnyel jelentkezhetsz a nyári MédiatáborbaHa április 5-ig jelentkezel és befizeted az előleget a DUE idei médiatáborába, a legnagyobb kedvezményt veheted igénybe. A 20 ezer forintos first minute kedvezmény április elejéig él. A médiatábor Mezőberényben lesz július 10–19. között.

Lezárult a Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia

Lezárult a Nemzeti Civil Kommunikációs AkadémiaA DUE Médiahálózat szervezésében, közel 50 magyarországi civil szervezet részvételével március 1-jén ért véget a 2014 szeptembere óta tartó rendezvénysorozat. A februári képzéseken megjelent civil szervezetek képviselői szakszerű segítséget kaptak kommunikációjuk hatékonyságának növelésében.

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a Vígben

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a VígbenA DUE Kulissza Gerilla Brigádja március 19-én a Vígszínházba látogat, ahol a résztvevők egy exkluzív drámapedagógia foglalkozáson vesznek részt a Jóembert keresünk című darabhoz kapcsolódóan.

Sikeres közszereplés

Sikeres közszereplésMiért csatlakozunk egy civil szervezethez? Hogyan építsük fel szövegeinket, és mennyi időt szánjunk azok előadására? Többek között ezekre a kérdésekre adtak választ a Nemzeti Civil Kommunikációs akadémia utolsó képzésnapjának előadói, Dede Éva és dr. Balázs Géza.

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!A döntéshozók sokszor, sok helyen kimondják, hogy a fiatalok nélkül nem lehet jó ifjúságpolitikát „csinálni”. Értük csak velük lehet dolgozni. Ezen gondolat mentén indítja el a Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkársága a Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal elnevezésű konzultáció sorozatát.

Pályázz, és lépj fel a Sajtófesztiválon!

Pályázz, és lépj fel a Sajtófesztiválon!Fiatal tehetségek zenés-táncos pályázatát várjuk, akik szívesen fellépnek a teltházas 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál színpadán.

Civilek a köztudatban

Civilek a köztudatbanA DUE Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiájának második képzési napja a közönségkapcsolatok és a civil pályázatírás lehetőségeinek feltérképezésének jegyében telt február 18-án.

Első 1 2 3 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság