Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Sikeres közszereplés

Miért csatlakozunk egy civil szervezethez? Hogyan építsük fel szövegeinket, és mennyi időt szánjunk azok előadására? Többek között ezekre a kérdésekre adtak választ a Nemzeti Civil Kommunikációs akadémia utolsó képzésnapjának előadói, Dede Éva és dr. Balázs Géza.

A DUE szervezésében vettek részt hazai civil szervezetek képviselői a Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia utolsó képzési napján, melynek előadója volt Dede Éva pszichológus és dr. Balázs Géza, nyelvész, néprajzkutató, egyetemi tanár, a DUE alelnöke.

Dede Éva előadásából kiderült, mik motiválják az egyéneket egy adott civil szervezethez való csatlakozásnál. Beszélt a segítségnyújtás fontosságáról is, valamint szituációs feladatokkal is készült, hogy a civil szervezetek képviselői közelebbről is megismerjék egymást.

Dr. Balázs Géza a sikeres közszereplés rejtelmeivel ismertette meg hallgatóságát. Rávilágított a jó beszéd lényegére, a szó és tett egységére. A DUE alelnöke előadásában kitért a beszédre való felkészülés fázisaira, az egyes beszédalkalmakra és a beszéd céljára is.

 

A Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság