Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a Vígben

A DUE Kulissza Gerilla Brigádja március 19-én a Vígszínházba látogat, ahol a résztvevők egy exkluzív drámapedagógia foglalkozáson vesznek részt a Jóembert keresünk című darabhoz kapcsolódóan.

Fotó: Vígszínház


A Vígszínház szakképzett munkatársai exkluzív és interaktív színházpedagógiai foglalkozással várják március 19-én a DUE KGB csapatát. A foglalkozás a Jóembert keresünk című darabhoz kapcsolódik, ám tágabb asszociációs lehetőségeket is kínál. A teátrum olyan programot ajánl a DUE KGB csapatának, amelyben a fiatalok felfedezhetik, hogy az előadás miként érinti saját világukat, mindennapi problémáikat. A felkészítő foglalkozásokon a szakképzett vezetők a kreativitást és a játékkedvet előcsalva önálló gondolkodásra ösztönzik a résztvevőket. A kreatív színházi foglalkozáson a diákok drámajátékokon keresztül tehetik próbára fantáziájukat, és ismerhetik meg a színházat.

A tematikus felkészítő foglalkozáson a diákokkal közösen megbeszélik a Jóembert keresünk című darab főbb kérdéseit. Játékos feladatokkal elemzik, hogyan kötődik saját életükhöz az előadás.

Te se maradj le az egyedülállóan hasznos, interaktív DUE KGB-látogatásról! Vegyél részt barátaiddal a Vígszínházban tartandó színházpedagógiai foglalkozáson. A Jóembert keresünk című darabot pedig közösen, március 24-én meg is nézzük a teátrumban.

Időpont: 2015. március 19. csütörtök, 15–16:30

Helyszín: Vígszínház (1137 Budapest, Szent István krt. 14.)

A foglalkozást követő előadás: Jóembert keresünk (2015. március 24. kedd, 19 óra) Az előadáson csak azok vehetnek részt, akik megjelennek a március 19-i foglalkozáson.

A regisztrációhoz küldd el neved, életkorod, telefonszámod, valamint iskolád nevét e-mailben a due@due.hu e-mail címre legkésőbb március 12-én délig.

Jelentkezési határidő: 2015. március 17. kedd, 12 óra.

A foglalkozás 17 éves kortól ajánlott, és maximum 20 fő vehet rajta részt. A regisztrációkat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel és igazoljuk vissza.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság