Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015 – az eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015 – az eredményekA DUE Médiahálózat 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2015. május 8-án tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

22. Sajtófesztivál – részletesen a programról

22. Sajtófesztivál – részletesen a programrólAlábbi összeállításunkból tájékozódhatsz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részletes programjáról, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Te tudod, mi az IQ? Kerülj képbe róla a Sajtófesztiválon!

Te tudod, mi az IQ? Kerülj képbe róla a Sajtófesztiválon!Nagy Lantos Balázs, a Mensa HungarIQa elnöke is az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án. Ha többet szeretnél megtudni az IQ-ról, és magáról az intelligenciaszint-mérésről, mindenképpen látogass el a Millenáris D csarnokába!

Rátonyi Krisztina a 22. Sajtófesztivál házigazdája

Rátonyi Krisztina a 22. Sajtófesztivál házigazdájaA DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál műsorvezetői teendőit Rátonyi Krisztina, a Petőfi TV műsorvezetője, a 2013. évi Nagy Diák IQ teszt arca látja el. Az ifjú televíziós szakembernek egy közönségtalálkozó keretében személyesen is felteheted kérdéseidet.

Átlátszó labirintussal érkezik a Telenor a Sajtófesztiválra

Átlátszó labirintussal érkezik a Telenor a SajtófesztiválraKépes vagy ellenállni a kísértésnek? Hogyan reagálsz, ha egy egyszerűbb, de kevésbé etikus megoldást kínálnak fel neked? A Telenor Labirintusban tesztelheted, milyen döntéseket hoznál ehhez hasonló helyzetekben.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2015. április 30-án 18 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagok fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

Tóth Andi, az X-Faktor idei győztese is fellép a Millenárison

Tóth Andi, az X-Faktor idei győztese is fellép a Millenárison„Embertelen vagy, bébi!” – kiáltotta Szikora Robi Tóth Andi egyik produkciója után, miközben a közönség szűnni nem akaró tapssal éljenezte az ifjú sztárjelöltet. Tóth Andi is koncertezik a Sajtófesztiválon.

Feke Pál, az Operettszínház sztárja a Sajtófesztiválon

Feke Pál, az Operettszínház sztárja a SajtófesztiválonA Rising Star zsűritagja és a Budapesti Operettszínház tagja, Feke Pál is a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége. Te tudod már, mit kérdezel tőle?

Az X-Faktor legfiatalabb zsűritagja is a májusi sajtófesztivál vendége

Az X-Faktor legfiatalabb zsűritagja is a májusi sajtófesztivál vendégeA DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának vendége lesz Tóth Gabi énekesnő, az X-Faktor tehetségkutató műsor legfiatalabb zsűritagjai is, aki 16 évesen a Megasztárban vált ismertté. Találkozz kedvenceddel, és tedd fel neki kérdéseidet május 8-án!

Harsányi Levente is a DUE-val Sajtófesztiválozik

Harsányi Levente is a DUE-val SajtófesztiválozikMagyarország egyik legismertebb műsorvezetője, Harsányi Levente is ott lesz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, ahol te is felteheted neki kérdéseidet.

Szárnyas Ízvadász a Millenárison

Szárnyas Ízvadász a MillenárisonA népszerű videós gasztroblogger és a Konyhafőnök című televíziós főzőverseny zsűritagja, Fördős Zé is a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án a Millenárison. Találkozz kedvenceddel, és tudj meg mindent a videoblogolásról, főzésről és repülésről.

Baleset megelőzési pavilon a Sajtófesztiválon

Baleset megelőzési pavilon a SajtófesztiválonRészeg-szemüveggel, segédmotoros kerékpár és biztonsági öv szimulátorral várja az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) a fiatalokat a Sajtófesztiválon.

Első 1 2 3 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság