Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az X-Faktor legfiatalabb zsűritagja is a májusi sajtófesztivál vendége

A DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának vendége lesz Tóth Gabi énekesnő, az X-Faktor tehetségkutató műsor legfiatalabb zsűritagjai is, aki 16 évesen a Megasztárban vált ismertté. Találkozz kedvenceddel, és tedd fel neki kérdéseidet május 8-án!

Az X-Faktor legfiatalabb mentora Tapolcán született, és őt is egy tehetségkutató révén ismerte meg az ország 2005-ben. Ekkor jelenik meg debütáló lemeze Fekete virág címmel, 2010-ben pedig kiadja az Elég volt című albumot. Számos díjat nyert, többek között Viva Comet, Bravo Otto, valamint Story 5 csillag és Glamour-díjat. A Győri Nemzeti Színházban megkapta első színházi szerepét: a Finito című darabban, melyben egy lecsúszott popsztárt alakított.

Vadóc énekesnő, megosztó személyiség, aki szereti több oldalát is megmutatni a közönségnek: szerepelt például az RTL Klub Celeb vagyok ments ki innen, és a Szombat esti láz című műsorában. A Való Világ és az Éjjel-nappal Budapest főcímdalának előadója.

"Azt kimondani, hogy Tóth Gabi vagyok, az X-Faktor mentora, álomszerű dolog. A karrierem során ez az egyik legnagyobb felkérés. Nem izgulok, mert határozott embernek tartom magam, akinek határozott véleménye van. Ösztönös ember vagyok, nem fogom és nem is tudom magamban tartani az érzelmeimet. A jelentkezőkben a különleges energiát keresem, az őserőt, amit szerintem X-Faktornak hívnak.

Mottóm: Célozd meg a Holdat, legrosszabb esetben is a csillagok közt landolsz. Ezt tanácsolom majd minden versenyzőmnek."

Forrás: rtl.hu

Mielőbb szerezd be kedvezményes árú belépődet!

 Ide kattintva tájékozódhatsz a programról.

 Csatlakozz a Facebook-on!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság