Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Sulirádiók jutalomsorsolása

Sulirádiók jutalomsorsolásaA DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) 2015. évi rendes közgyűlését.

Idén is Dj Smash a Sajtófesztivál hangulatfelelőse

Idén is Dj Smash a Sajtófesztivál hangulatfelelőseAmikor Dj Smash először a DUE médiatáborában járt, zenei megszállottságával hívta föl magára a figyelmet. Azóta rádiósként, diszkósként és rendezvényszervezőként épített karriert. Évek óta az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál hangulatfelelőse, mely idén sem lesz másképp.

Így közelítsd meg a Millenárist május 8-án!

Így közelítsd meg a Millenárist május 8-án!Összegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba, ahol május 8-án rendezzük meg a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Pikáns Sajtófeszt

Pikáns SajtófesztHogy lesz valaki diplomatából gasztroblogger? Hazánk egyik legnépszerűbb gasztroblogjának szerzőjével is találkozhatsz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Ki bűvöl el kit? - Internetbiztonság a Millenárison

Ki bűvöl el kit? - Internetbiztonság a MillenárisonMire kell figyelni netezés közben? Hogyan védjük meg adatainkat az illetéktelenektől? Ezekre a kérdésekre tuti választ kapsz május 8-án a 22. Sajtófesztiválon, ahol a Bűvösvölgy kütyüit próbálhatod ki.

A helyettes államtitkár a DUE-val duplázik

A helyettes államtitkár a DUE-val duplázikIfjúság, Sajtófesztivál. A Millenárison első kézből tájékozódhatsz az aktuális ifjúságpolitikáról és teheted fel kérdéseidet, ugyanis az egész napos rendezvény vendége lesz Schanda Tamás ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkár.

A Spoon lép fel a Millenárison

A Spoon lép fel a MillenárisonA 2014-es X-Faktor egyik legkedveltebb fiúbandája, a Spoon lép fel a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Ugye te sem maradsz le a programról?

Most mi kérdezünk – talpon marad-e Gundi?

Most mi kérdezünk – talpon marad-e Gundi?Kérdés-felelet mérkőzés a 22. Sajtófesztiválon. Aki kérdez: valamennyi ifjú diákmédiás, aki részt vesz az egész napos programon. Aki válaszol: Gundel Takács Gábor műsorvezető. Május 8-án te is találkozhatsz vele a Millenáris D csarnokában.

Class-legendák a Sajtófeszten

Class-legendák a SajtófesztenA Class FM népszerű műsorvezetői, Vágó Piros és Abaházi Csaba is ott lesznek május 8-án, a Millenárison megrendezendő 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Gyere el te is, és tedd fel kérdéseidet!

Nem tűntem el – vetítés és kerekasztal beszélgetés az alkotókkal a Sajtófesztiválon

Nem tűntem el – vetítés és kerekasztal beszélgetés az alkotókkal a SajtófesztiválonTörténet egy emberről, aki mert álmodni és soha nem adta fel. Történet valakiről, aki nem mindig cselekedett úgy, ahogy azt a többiek várták. Egy név, egy cég, amit mindenki ismer, de keveset tud róla. A 22. Sajtófesztiválon te is megnézheted a Richter Gedeon életét bemutató dokumentumjátékfilmet.

Még kaphatók belépők a 22. Sajtófesztiválra

Még kaphatók belépők a 22. SajtófesztiválraA 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra május 1-től és a helyszínen 2500 forintért vehető belépőjegy. Jegyigénylést fogadunk e-mailen, faxon és a DUE-shopon keresztül is. A rendezvényen rengeteg vendéggel és programmal várjuk a résztvevőket.

Első 1 2 3 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság