Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Most mi kérdezünk – talpon marad-e Gundi?

Kérdés-felelet mérkőzés a 22. Sajtófesztiválon. Aki kérdez: valamennyi ifjú diákmédiás, aki részt vesz az egész napos programon. Aki válaszol: Gundel Takács Gábor műsorvezető. Május 8-án te is találkozhatsz vele a Millenáris D csarnokában.

Az egyik sarokban a tapasztalt újságíró, megkapó műsorvezető, nagy kaliberű sportriporter és több mint korrekt kommentátor (aki ráadásul Táncsics Mihály-díjas is): Gundel Takács Gábor is velünk lesz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon!

A másik sarokban pedig mi, fiatal újságírók! Egy baráti kérdés-felelet mérkőzésre találkozunk, amit klasszikusan úgy hívhatunk: ifjúsági sajtótájékoztató. Mire jó ez, miért fontos az újságírók életében a „sajttáj”? Túl a nagyok rutinján és a már-már kötelező sablonkérdéseken (ki, mit, mikor, hol, miért, hogyan), most kivételes helyzetben lehettek: olyasmiket tudhattok meg a legendás Gunditól, amiket eddig még nem árult el nyilvánosan! Mesélhet a szakmába kerüléséről, hogyan tűnhetett fel megannyi csatornán, miféle kalandjai voltak a VB közben, s annyi mindent még. A kérdés csak az: mire vagytok kíváncsiak?

Mielőbb szerezd be kedvezményes árú belépődet!

Ide kattintva tájékozódhatsz a programról.

Csatlakozz a Facebook-on!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság