Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Péntekig játszhattok a strasbourgi tanulmányútért!

Péntekig játszhattok a strasbourgi tanulmányútért!Érdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt a november 21-ig tartó EUROSCOLA-játék őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Ezekkel várunk a DUE 25. születésnapján

Ezekkel várunk a DUE 25. születésnapjánEgyesületünk fennállásának 25. évfordulóját ünnepeljük november 22-én, szombaton a Károlyi Étteremben. A jeles évforduló alkalmából meglepetéssel, jutalmakkal és sok emlékkel készülünk.

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt első fordulójaTöbb mint 16 ezren tették próbára tudásukat az adaptív online teszten, melyet november 9-én éjfélig lehetett kitölteni. Kezdetét vette a második forduló, melyen a 125 pont feletti IQ-val rendelkező 17–24 év közötti fiatalok vehetnek részt.

November 10-én indult az őszi EUROSCOLA-játék

November 10-én indult az őszi EUROSCOLA-játékÉrdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt a november 10-től 21-ig tartó EUROSCOLA-játék őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Ennyien rendelkeznek átlag feletti IQ-val

Ennyien rendelkeznek átlag feletti IQ-valEgy hónap alatt több mint tízezer középiskolás és egyetemista tette próbára az intelligenciáját a Diákhitel Központ által meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulójában. Az eddigi kitöltések alapján az országos verseny résztvevőinek több mint egyötöde 125 feletti IQ-val rendelkezik.

Itt a novemberi DUE Tallózó!

Itt a novemberi DUE Tallózó!A novemberi DUE Tallózó ezúttal is a legérdekesebb témákat kínálja olvasóinak. Mindent egy lapban találsz, ami számít: füstmentes világnap, novemberi kalendárium, karate, extrém testdíszítés és sok más aktuális téma vár rád.

A Lásd, amit hallasz! pályázat nevezési határideje november 7.

A Lásd, amit hallasz! pályázat nevezési határideje november 7.Vészesen közeleg a Budapesti Fesztiválzenekar által idén is meghirdetett, három éve hagyományteremtő szándékkal életre hívott filmes pályázat nevezési határideje. A középiskolás fiatalok jelentkezését november 7-ig várják.

November 10-én indul az őszi EUROSCOLA-játék

November 10-én indul az őszi EUROSCOLA-játékÉrdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az egy hét múlva kezdődő, november 10-től 21-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Negyed éve tart a 2015-ös DUE-év – még nem késő tagságot hosszabbítani!

Negyed éve tart a 2015-ös DUE-év – még nem késő tagságot hosszabbítani!A sajtóigazolványok érvényesítő matricái október 31-én lejártak. A 2015-ös DUE-év november 1-jén, negyed éve indult. Hosszabbítsd meg DUE-tagságod érvényességét, hogy ebben a DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain és használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket!

Egy hét múlva indul az őszi EUROSCOLA-játék

Egy hét múlva indul az őszi EUROSCOLA-játékÉrdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az egy hét múlva kezdődő, november 10-től 21-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Pénteken lejár a DUE-tagságok érvényessége – érdemes hosszabbítani!

Pénteken lejár a DUE-tagságok érvényessége – érdemes hosszabbítani!Hosszabbítsd meg időben DUE-tagságod érvényességét, hogy a következő DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain, használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket! DUE-év forduló november 1-jén, szombaton.

Velük ünnepeljük a 25 éves DUE-t – csatlakozz Te is!

Velük ünnepeljük a 25 éves DUE-t – csatlakozz Te is!A DUE fennállásának 25. születésnapját november 22-én ünnepeljük a Károlyi Étteremben, ahová az egyesület valamennyi egykori és jelenlegi tagját szeretettel várjuk. A részvétel regisztrációhoz kötött, alábbi összeállításunkból kiderül, kikkel találkozhatsz a 17 órakor kezdődő programon.

Első 1 2 3 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság