Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Itt a novemberi DUE Tallózó!

A novemberi DUE Tallózó ezúttal is a legérdekesebb témákat kínálja olvasóinak. Mindent egy lapban találsz, ami számít: füstmentes világnap, novemberi kalendárium, karate, extrém testdíszítés és sok más aktuális téma vár rád.

A DUE Tallózó novemberi címlapján Buda Márton az MR2 Petőfi Rádió és a DUE Rádió műsorvezetője szerepel. Diákújságíróink a rádiózásról kérdezték. Az interjúból sok érdekességet tudhattok meg a műsorvezetőről.

A novemberi DUE Tallózóban foglalkozunk az ebolával és a füstmentes világnappal is. Tudod, hogy milyen népszokások tartoznak a hónap jeles napjaihoz? Figyelmedbe ajánljuk a novemberi kalendáriumot. Ha extrém témára vágysz, ne hagyd ki az extrém testdíszítéssel foglalkozó cikket.

Jártál már Strasbourgban? Cikkeinket olvasva te magad is a történet részesévé válhatsz. Azt is megtudhatod, hogyan nyerhetsz strasbourgi kirándulást akár az egész osztálynak. A novemberi utazás itt még nem ér véget, hiszen diákújságíróink a Béda-Karapancsa Tájegységben jártak. Az útjukról készült beszámolót is megtalálod a lapban.

Olvashatsz még a sikeres fiatalokról, a második Nagy Diák IQ-tesztről, zenéről, sportról, de a magyarországi diáklapok legjobb cikkeit is megtalálod a novemberi DUE Tallózóban.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A novemberi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság