Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Te rongyos élet - Filmajánló

Te rongyos élet - FilmajánlóA vonalas kommunistának számító Gáspár Margit színműve, az Új Isten Thébában sikeréhez kétségtelenül nagyban hozzájárul, hogy abban a főhősnő egy szál lepelben mutatkozott, elég sokat sejtetve alakjából.

Csillagok között - Tudós csajok beszámoló

Csillagok között - Tudós csajok beszámolóGyányi Tímea és Rapatyi Anna a Tudós csajok projekt két tehetséges résztvevője a TIT Uránia Csillagvizsgálóban járt. A csajok beszámolójukban leírják, hogy mit láttak és hallottak a tehetséggondozó projekt keretein belül szervezett élmény alapú helyszínlátogatáson.

Nobel-békedíj átadás

Nobel-békedíj átadásÖtödik alkalommal vettek részt magyar fiatalok a Nobel-békedíj átadáson a Telenor Youth Forum tagjaiként. Társadalmi problémák digitális megoldásán dolgoztak a Telenor Youth Forum résztvevői Oslóban.

Kampányok a bullying és a cyberbullying ellen

Kampányok a bullying és a cyberbullying ellenAz iskolában, a munkahelyen, akár még a családban is – vagyis szinte minden közösségben – előforduló, szomorú jelenség a kiközösítés. A nagyjából egymilliárd iskolába járó gyermek egynegyedét érte már valamilyen zaklatás!

Kiskarácsony, nagykarácsony

Kiskarácsony, nagykarácsonyKellemes karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag új esztendőt!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - 03.31-ig meghosszabbítva!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - 03.31-ig meghosszabbítva!A DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni.

Sok-sok kedvesség egy cipősdobozban

Sok-sok kedvesség egy cipősdobozbanA DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához. Az ajándékokkal megtöltött dobozokat a segélyszervezet még karácsonyig eljuttatja a rászoruló gyerekeknek.

Két félidő a pokolban - Filmajánló

Két félidő a pokolban - Filmajánló1944-ben egy ukrán táborban egy csapat munkaszolgálatos barátságos futballmérkőzést játszhat a német katonák válogatottjával Hitler születésnapjának tiszteletére.

Mozigépész nagypapa előny!

Mozigépész nagypapa előny!Új telefon, részvétel egy exkluzív filmvetítésen és bepillantás akár a kulisszák mögé? Most egy mindössze pár perces teszt kitöltésével mindezt megkaphatja az a diák, aki igazán otthon van a magyar filmek világában.

NETbiztos pályázat – Segítünk ötletelni

NETbiztos pályázat – Segítünk ötletelniSzeretnénk megosztani veletek néhány információt és tippet, melyik kategóriában, milyen témákat is dolgozhattok fel. Természetesen szabadon dönthetitek el, hogy miről szeretnétek videót, kisfilmet készíteni, mi csak a kezdő löketet szeretnénk megadni számotokra.

Hukkle - Filmajánló

Hukkle - FilmajánlóA film jeleneteit Ozorán, a helyiekkel úgy vették fel, hogy a szereplők nem tudták, a film valójában egy gyilkosságsorozatról, arról szól, hogy az asszonyok megmérgezik, kiiktatják, leszedálják a teherré vált férfiakat.

2017 utolsó DUE klubja: Ugródeszka vagy álommeló

2017 utolsó DUE klubja: Ugródeszka vagy álommelóMinden évet le kell zárni valahogy. Valahol valaki éppen halálra tanulja magát a vizsgaidőszakban, esetleg éppen, hogy élvezi az év végi lazaságot. Valakik éppen könnyes búcsút vesznek egymástól, máshol pedig új barátságok alakulnak.

Első 1 2 3 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság