Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Sok-sok kedvesség egy cipősdobozban

A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához. Az ajándékokkal megtöltött dobozokat a segélyszervezet még karácsonyig eljuttatja a rászoruló gyerekeknek.

A cipősdoboz akció a legjobban kitalált, legeredetibb és valószínűleg ezzel összefüggően az egyik legsikeresebb jótékonysági kezdeményezés.

„Tíz éve már, hogy Tóth Hajnival elindítottuk ezt a vállalást, vagyis kezdeményeztük, hogy a DUE csatlakozzon a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához. Azt gondolom, hogy fel kell hívni a DUE-s fiatalok figyelmét a szolidaritás fontosságára, és rá kell venni őket, hogy gondoljanak a náluk szegényebbekre. Öröm látni, hogy minden évben sokan töltenek meg ajándékokkal egy-egy dobozt, ami aztán eljut a rászorulókhoz. Köszönöm az elnökségnek, hogy minden alkalommal engedélyezik ezt az akciót, hálás vagyok az adományozóknak és a szeretetszolgálat munkatársainak is." - mondta a DUE Online-nak az egyesület részvételét kezdeményező Herczeg Zsolt újságíró, az elnökség tanácsadója.

Bízzunk abban, hogy sok szegény gyerek kap idén is karácsonyi ajándékot a DUE-soktól.

A DUE-s cipősdobozokat átveszik a Magyar Baptista Szeretetszolgálat munkatársai:
 
 

Kapcsolódó hírek

Kiskarácsony, nagykarácsony

Kellemes karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag új esztendőt!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság