Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nem a Föld körül forog a világ? - Tudós csajok beszámoló

Nem a Föld körül forog a világ? - Tudós csajok beszámolóLétezhet a Földön kívül élet? Milyen lehet? Hol van? Hogyan kerüljünk vele kapcsolatba? Sok kérdés van megválaszolatlanul a világűrrel kapcsolatban. Az biztos, hogy bolygónk nincs egyedül. Számtalan égitest veszi körül.

Középpontban a megelőzés

Középpontban a megelőzés Ismeretterjesztő verseny középiskolásoknak a magas koleszterinszint veszélyeiről. Debrecen, 2017. 12. 15. – Lezajlott a Koleszterin Suli keretében a debreceni középiskolások számára szervezett „IgenX" verseny döntője 2017. december 15-én a debreceni Kölcsey Művelődési Központban.

Ernelláék Farkaséknál - Filmajánló

Ernelláék Farkaséknál - FilmajánlóA színdarabként sikerrel futó művet nagyon kevés pénzből a szerző, Hajdu Szabolcs a családjával adaptálta: a családi dilemmákról, feszültségekről szóló filmben a gyerekeket a saját gyerekei játsszák, a feleséget a felesége.

Miss Arizona - Filmajánló

Miss Arizona - FilmajánlóA kor két vezető európai színésze is feltűnik ebben a filmben: egyikük, Marcello Mastroianni pesti ittléte köré mára legendák szövődtek.

Utazás a Föld középpontja felé-Látogatás a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumba

Utazás a Föld középpontja felé-Látogatás a Kövesligethy Radó Szeizmológiai ObszervatóriumbaKalas Noémi, a Tudós csajok csoport tagja elsőként kerülhetett be a DUE Tallózóba, hiszen egy nagyszerű élménybeszámolót írt a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumban eltöltött élmény alapú helyszínlátogatásról. A decemberi DUE Tallózóban olvasható a cikk, amire méltán büszke Noémi!

Aranyélet a TTK-n innen és túl - Tudós csajok beszámoló

Aranyélet a TTK-n innen és túl - Tudós csajok beszámolóErdősi Boglárka, a Tudós csajok csoport tagja beszámolójában osztja meg az olvasókkal élményeit, melyet az MTA TTK falai között szerzett. Bogi annyira otthon van a kémiában,hogy a kutatónő az előadást követően hangoztatta, hogy a későbbiekben a közös munkát is el tudja képzelni a tehetséges lánnyal.

Szürke senkik - Filmajánló

Szürke senkik - FilmajánlóA filmet egy az első világháborúról vezetett blog, a Nagy Háború blog egyik bejegyzése inspirálta, a bejegyzés a háborúban fontos szerepet kapó postagalambokról, azok védelméről szólt.

Netbiztos pályázat diákoknak

Netbiztos pályázat diákoknakA DUE ismét egy érdekes témájú pályázati lehetőséget hirdet a 12-22 év közötti fiatalok számára. Szeretsz videókat készíteni? Kreatív vagy és örömmel lennél egy tablet hűséges tulajdonosa, vagy egy új okostelefonra vágysz? Szállj versenybe és PÁLYÁZZ!

A meglepetések karácsonya 2017

A meglepetések karácsonya 2017A DUE 2017-ben is megtartotta hagyományos karácsonyi rendezvényét, ezúttal az Erkel Színházban. Az ünnepséget egy igazán különleges előadás nyitotta meg, melyet Schuminszky Nándor „űrgyűjtő” tartott a Tudós csajok projektben résztvevő, természettudományok iránt elkötelezett, lelkes fiataloknak.

Tudósítás a "Tudós csajok" tudósításairól

Tudósítás a Jakab Eszter a "Tudós csajok" projekt egyik lelkes résztvevője elárulja nekünk, hogy Gózon Ákos az Élet és Tudomány tudományos ismeretterjesztő hetilap főszerkesztője, milyen alapvető fontosságra hívta fel a figyelmet, ami segít a tökéletes cikk megírásában a diákoknak. Tudós csajok ismét bevetésen!

KGB - Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányról

KGB - Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányrólNE DŐLJ BE! programunk keretében ajánljuk figyelmetekbe az ENGEDJ BE! történetét. Az iskolai bántalmazással és tinédzsermagánnyal sokkoló sztorit Magács László teátruma, a Trip dolgozta fel. Az előadást december 27., 28., 29., 30-án még megnézhetitek.

A DUE 2017 Kaczián-díjasa Kiss Gábor "Kiscé" lett

A DUE 2017 Kaczián-díjasa Kiss Gábor Annak idején 22 évvel ezelőtt szőke, hosszú hajával robbant be a köztudatba. Persze nemcsak a táborok szerelmi életére, hanem a szakmaiságára is nagyon jó hatással volt.

Első 1 2 3 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság