Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

KGB - Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányról

NE DŐLJ BE! programunk keretében ajánljuk figyelmetekbe az ENGEDJ BE! történetét. Az iskolai bántalmazással és tinédzsermagánnyal sokkoló sztorit Magács László teátruma, a Trip dolgozta fel. Az előadást december 27., 28., 29., 30-án még megnézhetitek.

A Zsilipben december 18-án 18 órakor lesz lehetőségünk betekinteni a kulisszák mögé. 19 órakor pedig megnézhetünk egy olyan előadást, amely láthatóvá teszi a láthatatlant, tapinthatóvá az elvontat

Eli, a vámpírlány figurája mindent képvisel, ami rabjává tudja tenni az embert. Oskar darabbeli útja pedig kristálytiszta képletet ad arról a folyamatról, ahogy egy identitásának formálódásába gabalyodott kamasz a kudarcok és megaláztatások hatására olyan világot keres magának, ahol szeretet és elfogadás várja. A körülötte lévő felnőttek mind szerepeikbe merevedett karikatúrák, akiktől se figyelemre, se támogatásra nem számíthat.

Bővebben a TRIP oldalán olvashattok.

Az ENGEDJ BE! ajánlóját itt megnézhetitek.

Gyere és döntsük el együtt, hogy vannak-e vámpírok. Regisztrálj a due@due.hu címen, Engedj be! jeligével. 18 órakor bejárjuk a Zsilipet, 19 órakor pedig ismét DUE-színház, ezúttal a Trip csapatával.

Az előadást  december 27., 28., 29., 30-án még megnézhetitek.

Fotó: Csákvári Péter

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság