Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Kinyílt a világ a 17. DUE Médiatalálkozón, Fehérgyarmaton

Kinyílt a világ a 17. DUE Médiatalálkozón, FehérgyarmatonAki nincs fent valamelyik közösségi oldalon, az tulajdonképpen nem is létezik – szokták mondogatni. Tényleg lemarad, aki kimarad? Ma már elképzelhetetlen az élet internet és közösségi oldalak nélkül. De mekkora a közösségi portálok társadalomformáló és befolyásoló hatása?

Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányról

Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányrólNE DŐLJ BE! programunk keretében ajánljuk figyelmetekbe az ENGEDJ BE! történetét. Az iskolai bántalmazással és tinédzsermagánnyal sokkoló sztorit Magács László teátruma, a Trip dolgozta fel.

Elindult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!

Elindult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!Ki a magyar filmek leghíresebb gátőre? Honnan ered a „bubis” kifejezés? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól! Január végéig próbára teheted, mennyit tudsz a magyar filmekről, és ha elég sokat, akkor a fődíjra is esélyes vagy!

Megjött a Sziget aftermovie – indul a Love Revolution

Megjött a Sziget aftermovie – indul a Love RevolutionItt az alkalom, hogy ismét átéljük a 25. Sziget legjobb pillanatait a most elkészült filmet nézegetve. Jövőre pedig elkezdődik egy újabb 25 év, a “Szeretet Forradalma” jegyében.

A tizedes meg a gyerekek

A tizedes meg a gyerekekKi a magyar filmek leghíresebb gátőre? Hol is volt a vörösingesek bázisa? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól! Tedd magad próbára, mennyit tudsz a magyar filmekről!

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?Te mit választanál? Vidéken maradni, a városodhoz szólni, egy kisebb, családias közösségbe tartozni és biztos munkahelyen dolgozni? Vagy inkább a szerencsére mernéd bízni a sorsod, hogy aztán bekerülhess egy országos rádió, TV, vagy újság stábjába, és megvalósítsd az álmaidat?

Igazi DUE-s vagy? Akkor tegyél jót!

Igazi DUE-s vagy? Akkor tegyél jót!A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

Tudós csajok pályázat – A kiválasztottak nagy napja

Tudós csajok pályázat – A kiválasztottak nagy napjaElérkezett a várva várt nap a Tudós csajok pályázatra jelentkező és kiválasztott diákok számára! Sokat izgultak a kis tudósok, de mára már nagy lelkesedéssel várják az első alkalmat.

Ingyenes filmvetítés és közönségtalálkozó

Ingyenes filmvetítés és közönségtalálkozóNézd meg velünk a Budapest Noir-t és beszélgess a főszereplőkkel. Bújj bele Te is a bűnügyi újságíró szerepébe, nézzük meg együtt milyen volt az oknyomozás a 30-as években, Budapesten.

KGB - Vaknyugat, az Átrium színházban

KGB - Vaknyugat, az Átrium színházban November 29-én ismét DUE KGB, ami ezúttal egy színházlátogatás lesz. Megismerhetitek az Átrium kulisszatitkait, Zsedényi Balázs (a Kultúrbrigád Kft ügyvezetője) vezetésével. Aki egyben arra invitálja a duésokat, hogy nézzék meg a Vaknyugat című előadást.

Budapest Noir már a mozikban!

Budapest Noir már a mozikban!2017. november 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült.

Outdoor pótszilveszter a Mecsekben!

Outdoor pótszilveszter a Mecsekben!A Mecsekbe viszi el túrázni és pótszilveszterezni a DUE-sokat 2018. január 6-án, szombaton az egyesület négy természetjárója, Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs, Tóth Tas Péter és Ott Zsuzsanna. Jelentkezz most!

Első 1 2 3 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság