Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tudós csajok pályázat - Exkluzív helyszínlátogatás a Szeizmológiai Obszervatóriumba

Tudós csajok pályázat - Exkluzív helyszínlátogatás a Szeizmológiai ObszervatóriumbaDr. Kiszely Márta szeizmológus fogja a „Tudós csajok” programban résztvevőket körbevezetni a Sas-hegy gyomrában található szeizmológiai állomáson. Számtalan kérdésre tudni akarod a választ a földrengéssel kapcsolatban? A legjobb tanítót biztosítjuk számodra!

Tudós csajok pályázat - Kalóriaszegény sört fejlesztett ki - Na de ki ő?

Tudós csajok pályázat - Kalóriaszegény sört fejlesztett ki - Na de ki ő?A "Tudós csajok" programunk egyik legfiatalabb és legelszántabb előadója, akire nemcsak mi, de de a sört kedvelő nők is biztosan büszkék! Rimaszombati Fruzsina egyetemista, ifjúsági Bolyai-díjas biomérnök-hallgató. Találkoznál vele? A kiválasztottak fognak is! :)

Díjnyertes fotók nyomában a DUE KGB

Díjnyertes fotók nyomában a DUE KGB2017. szeptember 29-én a DUE KGB a World Press Photo 2017 kiállításra látogatott el a Néprajzi Múzeumba. A BKSZC Kaesz Gyula Faiparai Szakközépiskolája és Szakiskolájának Diákönkormányzata is csatlakozott hozzájuk.

Jelentkezés a 2018. nyári Médiatáborba

Jelentkezés a 2018. nyári MédiatáborbaMár lehet jelentkezni a DUE 2018. nyári Médiatáborába. A helyszín Balatonszárszón a Lepkeház. A részvételi feltételekről, árakról és a jelentkezés módjáról itt olvashatsz.

Életem első DUE-klubja

Életem első DUE-klubjaBeköszöntött az ősz. Sárgulnak a falevelek, egyre hosszabbak a nadrágok, de egyre rövidebbek a nappalok. Az első őszi, hideg szelek nem csak a náthát és az allergiát, de a balatonszárszói DUE-tábor emlékeit is elő-előhozzák számunkra.

Tudós csajok! Pályázat! A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Tudós csajok! Pályázat! A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!2017.10.20-án éjfélkor LEZÁRTUK a jelentkezést! Az idei tanévben kifejezetten a természettudományok iránt érdeklődő diáklányoknak (és fiúknak) hirdetünk exkluzív tehetséggondozó programot "Tudós csajok" címmel.

Sokan már jelentkezetek a Médiatáborba 2018-ra

Sokan már jelentkezetek a Médiatáborba 2018-raA szuper előfoglalási akció keretein belül 26-an éltek azzal a lehetőséggel, hogy 2018-ban is a DUE médiatáborában töltsenek el 10 felejthetetlen napot! A szuperakció ugyan már véget ért, de továbbra is lehet jelentkezni a balatonszárszói táborba!

DUE-klub: Veled indul az ősz!

DUE-klub: Veled indul az ősz!A DUE nem csak nyáron, hanem egész évben szervezi neked a jobbnál jobb programokat.

Szülőknek szóló cikkünk a DUE Médiatáborról

Szülőknek szóló cikkünk a DUE MédiatáborrólEzeket szokták kérdezni a szülők a médiatáborunkról, és mi ezeket szoktuk válaszolni rá.

A DUE 39. Médiatáborának helyszínéről

A DUE 39. Médiatáborának helyszínéről2019-ban is Balatonszárszón, partközeli, medencével rendelkező üdülőben rendezzük meg az év legjobb 10 napját jelentő DUE Médiatábort. A Lepkeház az új DUE tábor bázis, 2017-ben és 2018-ban imádtuk, így 2019-ben is visszatérünk!

DUE KGB a fotósok nyomában

DUE KGB a fotósok nyomábanA DUE Kulissza Gerilla Brigád tagjai ismét egy érdekes programban részesülhetnek. Ellátogatunk a Néprajzi Múzeumba, ahol ezúttal betekinthetünk a média képi világába.

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓ

ÖNKÉNTESKEDNI MENŐ! – 16. DUE MÉDIATALÁLKOZÓŐszi közösségi médianapunkon megtudhatod, hogy miért lehet örömforrás az önkénteskedés. Megmutatjuk, hogyan kalandozhatsz külföldön az önkéntesek világában, új kultúrák, új közösségek és új nyelvek megismerésében.

Első 1 2 3 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság