Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A kirakat te vagy

A kirakat te vagyVan, aki fizet azért, hogy eljusson hozzád a közösségi médiában, anélkül, hogy te észrevennéd.

Szatyor, hatszázezerért

Szatyor, hatszázezerértFunkció, stílus, elismerés? Miért vesznek az emberek valamit, ami méregdrága, és mégis ugyanazt tudja, mint egy olcsóbb termék?

Újra mozikba kerül a klasszikus Vuk – Emléknappal tisztelegnek a rendező előtt az Urániában

Újra mozikba kerül a klasszikus Vuk – Emléknappal tisztelegnek a rendező előtt az UrániábanDargay Attila, Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező és képregényrajzoló június 20-án lenne 90 éves. Az évforduló tiszteletére legismertebb rajzfilm-klasszikusa, a Vuk országszerte visszatér a mozivásznakra, Uránia Nemzeti Filmszínházban pedig június 18-án tematikus Vuk-napot rendeznek.

Jelöld díjra kémiatanárodat! – Magyar Kémiaoktatásért Díj 2017

Jelöld díjra kémiatanárodat! – Magyar Kémiaoktatásért Díj 2017A Richter Gedeon Nyrt. 1999-ben díjat alapított általános, közép- és szakközépiskolai tanárok részére, hogy támogassa és erősítse a kémia színvonalas iskolai oktatását.

Nyárváró DUE Tallózó – hangolódj velünk a legjobb évszakra!

Nyárváró DUE Tallózó – hangolódj velünk a legjobb évszakra!Koncertek, barátok, bulik, napsütés, Balaton. Kell ennél több? Az extra oldalakkal kibővített május-júniusi DUE Tallózóban ezúttal is mindent megtalálsz, ami nélkülözhetetlen a hétköznapokban és a nyárra való hangolódásban.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – Beszámoló az eseményről

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – Beszámoló az eseményrőlMájus 19-e, péntek egy felejthetetlen nap volt azok számára, akik eljöttek díjazottként, vendégként, fellépőként, előadóként vagy partnerként. Már a kapunyitás előtt hosszú sor állt a Várkert Bazár épülete előtt arra várva, hogy 9:15-kor megnyissa kapuit a Sajtófesztivál.

Itt a 24. Sajtófesztivál videója!

Itt a 24. Sajtófesztivál videója!A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra idén minden eddiginél több látogató érkezett május 19-én a budapesti Várkert Bazárba. Videónkkal újra felelevenítheted emlékeidet, vagy átélheted az érzést, amiben a látogatóknak részük volt.

A végtelen elmék útjain

A végtelen elmék útjainA DUE 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján rendeztük meg Csodák tárháza – a természettudományokról népszerűen elnevezésű programunkat. Rengeteg látogató jött el, hogy részese lehessen az egész napos rendezvénynek és élvezze az interaktív előadásokat és aktivitásokat.

Mészáros Márton, 2017 Ifjúsági Sajtódíjasa

Mészáros Márton, 2017 Ifjúsági SajtódíjasaHagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2017 Ifjúsági Sajtódíjasa Mészáros Márton.

Sulirádiók jutalomsorsolása a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Sulirádiók jutalomsorsolása a 24. Országos Ifjúsági SajtófesztiválonA DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható ajándékkártyák formájában.

Megújult a DUE intézőbizottsága

Megújult a DUE intézőbizottságaA DUE 2017. évi tisztújító közgyűlése egyhangúan megszavazta Kobl Adriennt az intézőbizottság vezetőjének, Babaitisz Jorgoszt és Balog Pétert pedig a háromfős testület tagjainak a Várkert Bazárban május 19-én.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEA Sajtófesztivált követően a Várkert Bazárban tartotta éves rendes közgyűlését a DUE. Az egyesület legfőbb döntéshozó fóruma elfogadta a DUE 2016-os mérlegét és közhasznúsági beszámolóját, valamint 4 évre megválasztotta a DUE tisztségviselőit.

Első 1 2 3 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság