Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nyárváró DUE Tallózó – hangolódj velünk a legjobb évszakra!

Koncertek, barátok, bulik, napsütés, Balaton. Kell ennél több? Az extra oldalakkal kibővített május-júniusi DUE Tallózóban ezúttal is mindent megtalálsz, ami nélkülözhetetlen a hétköznapokban és a nyárra való hangolódásban.

Itt a jó idő, közeleg a nyár és az ember előszeretettel ül ki egy teraszos helyre ebédelni, vagy éppen siettében eszi az utcán a gyorskaját. A street food rovatban olvashattok az utcán evés kultúrájáról és persze az innivalókról és a most aktuális fagyizásról is.

És ha már jó idő, akkor nagy séták és gyerekek. Bizonyára hallottatok már a kutyasuliról, ami ebben az esetben nem csak kutyákról szól, hanem gyermekekről is. A túlmozgásos gyerek megnyugszik a kutya jelenlétében, a visszahúzódó pedig megnyílik. A cikkben ez az érdekes téma kerül elemzésre. Szót ejt a DUE Tallózó még fogyásról, a zöld tea jótékony hatásairól, és mivel az egészség és koncentráció a jó időben is fontos, főleg a meleg nyomasztó hatásai miatt, ezért a balesetmegelőzésről és közlekedésről is olvashattok a magazinban.

Ki tudja mit jelentenek az álmok? Mit üzen a tudatalatti? A május-júniusi kibővített dupla lapszám erre is kínál magyarázatot. Viszont ami nem álom, hanem a valóság, az a minden évben talán a legjobban várt esemény az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, ahol most Magyarország legkedveltebb vloggerei is tiszteletüket teszik a TV-s és természettudományos szakemberek társaságában.

Ismét érdekes cikkek kerültek be a DUE Tallózóba, így a jó időben akár egy parkban ülve, nyugodtan olvasgathatjátok, hiszen ebben a hónapban is Nektek írtuk.
 

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon és a Dimagon is!

A május-júniusi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság