Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia PályázatNagy sikerrel, több mint 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2017. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a NETbiztos és az Ifjúsági Sajtódíj pályázat, melyekre március 31-én éjfélig küldhettek be pályaműveket a diákmédiások.

CSODÁK TÁRHÁZA – pályázat diákoknak meghosszabbított beadási határidővel!

CSODÁK TÁRHÁZA – pályázat diákoknak meghosszabbított beadási határidővel!Imádod a fizikát, mert szuperjó tanárod van? A kémiatanárod úgy kísérletezik, mint senki? A biológiaórán tátott szájjal figyelsz? A matektanárodnál nincs, aki jobban magyarázna? Keressük az ország legjobb tanárait! Népszerű pályázatunk beadási határidejét április 18-ig meghosszabbítottuk.

Hatalmas sikerrel zárult a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

Hatalmas sikerrel zárult a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulójaA DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékának online tesztjét március 31-én éjfélig bárki kitölthette. Az első fordulóban több mint tízezren tesztelték KRESZ-tudásukat. Folytatás és döntő április 23-án a budapesti Silverkarton.

Vlogoljunk! – Menő hazai vloggertalálkozó a Sajtófesztiválon

Vlogoljunk! – Menő hazai vloggertalálkozó a SajtófesztiválonVannak bloggerek és vloggerek, na de mi is a különbség köztük, mit csinálnak ők, és miért érdemes követnünk őket? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon!

Személyesn is találkozhatsz Szabyesttel a Várkert Bazárban

Személyesn is találkozhatsz Szabyesttel a Várkert BazárbanSzabyest, azaz Szabó Szabolcs Achilles énekes, dalszerző, dalszövegíró, média designer, vlogger, egyszóval minden, amire most a mai fiatalok buknak. Tehetsége már egész fiatalon megmutatkozott, és ha valaki, hát ő nem bízta a véletlenre.

Az RTL Híradó közkedvelt műsorvezetője is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon

Az RTL Híradó közkedvelt műsorvezetője is vendégünk lesz a SajtófesztiválonSzabados Ágnesről az RTL Klub csinos műsorvezető hölgyéről kevesen tudják, hogy 17 éves kora óta arról álmodott, hogy egyszer majd a csatorna híradójának díszletében ülve dolgozhasson. A most 29. életévét töltő hírolvasó-riporter a Sajtófesztivál vendége lesz és mesél a célhoz vezető útjáról.

„Varázsolj nekünk valami szépet” – Náksi Attilával beszélgetünk a Sajtófesztiválon

„Varázsolj nekünk valami szépet” – Náksi Attilával beszélgetünk a SajtófesztiválonTudtátok, hogy Náksi Attila egyike a Soho Party 3 alapító tagjának, akiknek „Az éjjel soha nem érhet véget” című nagy sikerű dalt köszönhetjük? A máig népszerű lemezlovasnak személyesen is felteheted kérdéseidet május 19-én a Várkert Bazárban.

Az M5 csatorna képviseletében Koltay Anna és Béli Ádám is velünk fesztiválozik

Az M5 csatorna képviseletében Koltay Anna és Béli Ádám is velünk fesztiválozikKét nem mindennapi műsorvezetőt hívtunk meg a Sajtófesztiválra, hogy beszélgessünk velük a mindennapjaikról és munkájukról, például a Hétvégi Belépőről és a Virtuózokról.

M5-ös műsorvezetők kavalkádja a Sajtófesztiválon

M5-ös műsorvezetők kavalkádja a SajtófesztiválonDósa Loretta és Tóth Csilla az M5 csatorna fiatal műsorvezetői, akik egy 8-12 év közötti korosztálynak szóló szórakoztató műsort vezetnek. Többek között a fizika, rajz, környezetvédelem, állatok és zene világával foglalkozik az „Ismerd meg!”.

Skót kincsek nyomában

Skót kincsek nyomábanHasonlóan indult, mint a többi nyaralás. Kiérsz a reptérre, leadod a csomagod, körbenézel a szebbnél szebb reptéri üzletek között, beülsz valahová egy üdítőre, majd sorban állsz a géphez.

Érdemes még most megvásárolnod kedvezményes árú belépődet a 24. Sajtófesztiválra

Érdemes még most megvásárolnod kedvezményes árú belépődet a 24. SajtófesztiválraA május 19-i egész napos rendezvényen a legmenőbb hazai vloggerek és médiaszemélyiségek közönségtalálkozói, fellépései színesítik a diákmédiások legnagyobb éves találkozóját a Várkert Bazárban.

Mobiletikett – az egy app?

Mobiletikett – az egy app?A phubbing elég irritáló jelenség, és sokszor akaratlanul is csináljuk. Ez az, amikor folyamatosan nyomkodod a telód akkor is, ha társaságban vagy.

Első 1 2 3 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság