Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Közös együttműködés

Közös együttműködésFolytatjuk az Okosan a pénzzel rovatunkat és nemzetközi vizekre evezünk, mégis úgy, hogy a pénzmosás témakörében.

Mi is az a pénzmosás?

Mi is az a pénzmosás?Honnan ered a pénzmosás? Ki volt az első ember, aki ezt "nyíltan" felvállalta? Egyáltalán ez csak a filmekben van? Hát nem. Az Okosan a pénzzel rovat, novemberi témája következik!

Az iskolai büfében is lehet már kártyával fizetni!

Az iskolai büfében is lehet már kártyával fizetni!Nagyon kínos, ha egy hideg, esős délelőtt megkívánsz a sulibüfében Egy forrócsokit, de nincs készpénz nálad. Ugyanakkor a bankkártyádon van fedezet. Milyen jó csak Hozzáérinteni a kártyádat a terminálhoz, Mintsem lemondani a lélekmelegítő nedűről, ugye?

Új Fintelligence központ nyílt

Új Fintelligence központ nyílt2017-től a kormány egy igazán sokrétű programot dolgozott ki a pénzügyi tudatosság növelésére. Hogy miért? Azért, hogy a diákok ne ijedjenek meg, ha a kamatos kamatról hallanak, és be tudják osztani a zsebpénzüket, megtanuljanak a pénzzel okosan bánni.

Újabb iskolákkal bővült a HiperSuli program

Újabb iskolákkal bővült a HiperSuli programÚjabb 4 intézmény csatlakozásával 20-ra nőtt a Telenor HiperSuli programjában aktívan résztvevő iskolák száma. A program elsődleges célja, hogy a pedagógusokat ösztönözze a digitális oktatási módszertanok kipróbálására, gyakorlására és tanári közösségben való megosztására.

Hogyan mentsem meg a félévem?

 Hogyan mentsem meg a félévem?Nos, mivel már benne vagyunk a tanév harmadik hónapjában és lassan közeleg a félév, amíg még van lehetőség, addig adunk pár tanácsot, amivel feltornászhatjátok a jegyeiteket még január előtt.

Égető kérdések egy amerikai klasszikus kapcsán

Égető kérdések egy amerikai klasszikus kapcsánA régi könyvek nem is lehetnek jók? Ugyan dehogy! Néha még igazabbak most, mint akkor! KRITIKA

A jövő generációja

A jövő generációjaMintegy 10 év előkészítő munka után – 1989. november 20-án fogadta el a Gyermekjogi egyezményt Ez azóta a Gyermekjogok Világnapja. Az egyezmény összefoglalja azoknak a jogoknak a minimumát, amelyeket minden államnak biztosítania kell a gyermekek számára.

Csak a hungarikumok az igazi értékek?

Csak a hungarikumok az igazi értékek?Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Így van ez büszkeségeinknél is. Minden hungarikum nemzeti érték, de nem lehet minden nemzeti érték hungarikum. Fontos tudni, hogy a hungarikum mozgalom alulról felfelé építkező rendszer.

Szerdán startol a Tudós csajok

Szerdán startol a Tudós csajokLezárult a jelentkezés! Megvannak a szerencsés diákok, akik részt vehetnek a tudós csajok exkluzív tehetséggondozó programban, amelyet a DUE Médiahálózat szervez olyan diákoknak, akik érdeklődnek a természettudományok iránt, és igazi tudós palánták már most.

DUE-KGB: X-faktor stúdiólátogatás

DUE-KGB: X-faktor stúdiólátogatásEgyütt keressük meg az X-et! A DUE KGB decemberben az X-faktor stúdiójába merészkedik be! A részvétel jelentkezéshez kötött a férőhelyek korlátozottak.

Lehetsz te is megfigyelő

Lehetsz te is megfigyelőKovács Dorottya szerint óriási felelőssége van a megfigyelőknek is abban, hogy valakit tudnak-e tartósan zaklatni, vagy sem. Megfigyelő az, aki nem a zaklató vagy a sértett, de látja vagy tud a zaklatásról. 2018. december, DUE Online.

Első 1 2 3 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság