Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Bűnös oldalak nyomában - Milyen helyektől tartózkodj az interneten?

Bűnös oldalak nyomában - Milyen helyektől tartózkodj az interneten?Naponta indulunk netvilággá, de vajon tudjuk, merre visz az utunk és kikkel találkozunk, hova tévedhetünk? A biztonságos internethasználat szabályait a média, a szüleink és a tanáraink unalomig ismétlik, mégsem lehet eleget ismételni, mert folyton baleset ér minket.

Novemberi Tallózó már online is!

Novemberi Tallózó már online is!Már online is belelapozhatsz az novemberi DUE Tallózóba! Tégy így, hiszen számos izgalom vár.

Kerüld el a kamu oldalakat!

Kerüld el a kamu oldalakat!Dwayne Johnson és Bill Gates a pénzüket osztogatják a Facebookon? Feltalálták az elhízás ellenszerét, és csak egy kattintásra vagy az elixír megrendelésétől? Hibás magyarságú e-mailben szólít fel fizetésre a bank? Vigyázz, mire klikkelsz rá! 2018. szeptember.

Hogyan ismerd fel a zaklatást és a zaklatót?

Hogyan ismerd fel a zaklatást és a zaklatót?Volt már, hogy úgy érezted, zaklatnak? Hogy valaki annyira rád erőltette a társaságát, hogy az már zavaró volt? Folyton megszólított a cseten, pedig nem is bátorítottad? Vagy valaki ciki dolgokat írt rólad az osztálycsoportban? 2018. november.

Dönts Te, ki legyen az ÉV DUE-sa!

Dönts Te, ki legyen az ÉV DUE-sa!2018-ban egy új díjat alapítottunk, amelyet december 7-én, a DUE Karácsonyon adunk át, ami nem más, mint az Év DUE-sa! Ezt a díjat ugyanis a közönségszavazás eredménye alapján osztjuk ki.

Civil Kommunikációs Akadémia 2018

Civil Kommunikációs Akadémia 2018A magyar civil szervezeteknek szükségük van arra, hogy megismerjék a hagyományos és a modern, közösségi média működését, azok közönségét, és az üzenetek (költség)hatékony eljuttatásának formáit, technikáit elsajátítsák.

Első 1 2 3 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság