Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Belevetették magukat az újságírásba a Tudós csajok

Belevetették magukat az újságírásba a Tudós csajokA Tudós Csajok második alkalmával a lányok elsajátíthatták az újságírás alapjait és kialakíthatták a munkacsoportokat, amikben a következő hetekben dolgozni fognak.

Tudós csajok: első felvonás

Tudós csajok: első felvonásSzayly József a DUE; Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének alelnöke múlt szerdán a Blaha Lujza tér 38. szám alatt útjára indította a tudós csajok nevezetű exkluzív tehetséggndozó programot.

A megelőzés, a felkészülés, a felelősség és a tudatosság

A megelőzés, a felkészülés, a felelősség és a tudatosságA látni és látszódni kampány fókuszában a a közös és felelősségteljes közlekedés áll,melynek lényege: minden apró részletre való odafigyelés.

Mit tegyünk az autónkkal, hogy ne okozzunk balesetet?

Mit tegyünk az autónkkal, hogy ne okozzunk balesetet?Ennek van egy szentháromsága: Folyamatosan vizsgálni és ellenőrizni kell a gépjárművet. Rendszeresen el kell vinni ellenőriztetni. És a végén pedig: folyamatosan vizsgálni és ellenőrizni kell a gépjárművet.

Mit ellenőriznek a látni és látszani kampány során?

Mit ellenőriznek a látni és látszani kampány során?Rövidlátás (myopia) esetén a közeli tárgyak jól láthatók, a távoli dolgok, alakok körvonalai azonban elmosódottak, homályosak. De van megoldás!

A szemüveg nem ciki, szuper kiegészítő!

A szemüveg nem ciki, szuper kiegészítő!A rossz látásnak egyértelmű jele, ha sokat hunyorogsz, vagy úgy érzed, elmosódnak a dolgok a távolban. A gyakori fejfájás szintén utalhat szemproblémára.

A vezetés első lépése a jó látás

A vezetés első lépése a jó látásMagyar optikusok ajánlásával a rossz látás nem csupán annyit jelent, hogy nehezen olvassuk el a táblára írt szavakat, vagy nem ismerjük fel a barátainkat távolról: Sokszor baleset okozója is a megfelelő szemüveg hiánya.

Megrázó valóság

Megrázó valóságVan Szolnokon egy különleges lánycsoport, akik 2016-ban hatalmas feltűnést Keltettek a tv2 „kismenők” című műsorában. A 22 tehetséges tizenéves lány azóta sem Pihen, műsoraik pedig fontos tartalmat hordoznak.

Belvárosi kávézókörkép a téli melegedéshez

Belvárosi kávézókörkép a téli melegedéshezHa tél, akkor hideg. Ha hideg, akkor egy pohár jóleső kávé vagy tea egy kellemes, komfortos helyen. A mai cikkünkben összeszedtük a belváros 4 legjobb melegedős helyét azokat a helyeket, ahová kirakaton benézve azonnal becsábulunk. Jó böngészést!

Csillagkúton járt a KGB

Csillagkúton járt a KGBA DUE intézőbizottsága ebben a tanévben is útjára indította a népszerű programsorozatát, amelynek keretein belül a DUE Tagok olyan helyekre látogathatnak el, ahová egyébként csak úgy a hétköznapokban nincs lehetősége az embereknek.

Kérj DUE-tábort karácsonyra!

Kérj DUE-tábort karácsonyra!Még nem tudod, mit látnál legszívesebben a karácsonyfa alatt? Tanácstalan vagy abban, mit kérj a családodtól, vagy akár a Mikulástól, Jézuskától? Nos, nekünk van egy nagyon jó ötletünk!

A bankok is védenek a pénzmosás ellen

A bankok is védenek a pénzmosás ellenFölöslegesnek tartod a banki adminisztrációt? Pedig érted van!

Első 1 2 3 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság