Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mit tegyen egy utas, ha megtörténik a baj?

Mit tegyen egy utas, ha megtörténik a baj?Nem csak a sofőr feladta az, hogy felkészült legyen és a krízishelyzeteket kezelje. Ez ugyan úgy igaz az utasra is.

Sofőr és a felelősség

Sofőr és a felelősségAz elmúlt 20 év során felére csökkent a közlekedési balesetek halálos áldozatainak száma, azonban az elmúlt évi adatok alapján még mindig 600 felett van a tragédiák száma. Mit tehetünk a biztonságunkért, erről mesélt nekünk dr. Berzai Zsolt rendőr alezredes.

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?Kire bízzuk a megspórolt zsebpénzt? Hát a tesónkra tuti ne! Bemutatunk pár pénzkezelési ötletet.

Randi a neten

Randi a netenAz internet mindennapjaink részévé vált, ami nélkül nem tudunk Létezni. Nem is akarunk, mert hozzászoktunk, hogy kényelmesen elintézhetünk bármit: megírhatjuk a házinkat, vásárolhatunk, A közösségi oldalakon tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal, na meg persze ismerkedhetünk.

Pénzügyes Helpdesk: Pénztárca és bolygókímélő ötletek

Pénzügyes Helpdesk: Pénztárca és bolygókímélő ötletekTudtad, hogy körültekintő vásárlással nem csak saját magadat tudod megvédeni attól, hogy rászedjenek, de a bolygóra is vigyázol – a pénztárcádról már nem is beszélve? Tippek a Nagy Diák Pénzügyes Teszt kitöltéséhez!

Jövőkutató – pályázat és verseny a Telenor támogatásával

Jövőkutató – pályázat és verseny a Telenor támogatásávalA DUE Médiahálózat és a Telenor közös pályázatot és versenyt hirdet, hogy bemutathassátok, hogyan képzelitek el a jövő technológiai innovációit, és hogyan fogják ezek megváltoztatni a hétköznapi életünket. Mozgasd meg a fantáziád, álmodd meg a jövő technológiai újdonságait, hogyan használd ezeket.

Mire figyelj a megújuló szolgáltatásnál?

Mire figyelj a megújuló szolgáltatásnál?Vettél már appot, ami az ingyenes próbaidő után fizetőssé vált. Vagy akár egyből fizetni kellett érte. Ezek között vannak, amelyeket egyszer megvásárolsz, és örökre a tiéd, de vannak olyan is, amelyekért bizonyos időközönként ismét fizetni kell. 2019. december, DUE Online

Jön az új Jóbarátok film!

Jön az új Jóbarátok film!(NEM!) Még 2018 januári hír volt, hogy megjelent a Jóbarátok új mozielőzetese. DUE Online, 2019. szeptember

Milyen adatokkal és hogyan élnek vissza az adathalászok?

Milyen adatokkal és hogyan élnek vissza az adathalászok?Ha már az adathalászatról van szó, nem árt tisztázni, milyen adatokkal lehet visszaélni a nyilvánvalón, például a banki adatokon kívül? Nem is biztos, hogy gondolsz rá, de a böngészési előzményeid, vagy különféle weboldalakon megadott személyi adataid is felhasználhatók. 2019. október, DUE Online

Kacsamesék kicsit másképp

Kacsamesék kicsit másképpCéltalanul görgeted a Facebookot egy álmos vasárnap reggelen. Egy régi ismerősöd bájosan mosolyog az új profilképén Zadar kikötője előtt. Like-olod. Egy vicces barátod megjelölt egy mém alatt. Kommentelsz. 2019. szeptember

Szabadulószoba és tankonyha egy helyen – így ünnepletek a sikerszakmák

Szabadulószoba és tankonyha egy helyen – így ünnepletek a sikerszakmákTöbb mint 200 középiskolás diák látogatott el a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karára (BGE KVIK) november 8-án, pénteken, hogy játékos formában megismerkedjen a XXI. század sikerszakmáival, a kar képzési kínálatával.

Játék közben tanulhatsz a pénzügyekről

Játék közben tanulhatsz a pénzügyekrőlSzeretnél sok pénzt keresni? Ha van megtakarításod, jól befektetni? Jól jönne néhány tipp, hogyan tegyél félre hatékonyan? Akkor töltsd ki a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet, melyben benne van az összes hasznos kérdés és válasz ahhoz, hogy tudatos pénzügyi döntéseket hozhass.

Első 1 2 3 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság