Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki!

Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki!A SzakMázz! kiállítást idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a HUNGEXPO-n. A népszerű, interaktív bemutatókkal szinesített rendezvényen a fiatalok csaknem száz szakmával ismerkedhettek meg testközelből.

Vége a készpénz hódításának?

Vége a készpénz hódításának?Egyre népszerűbb a bankkártyás és mobilos fizetés a fiatalok körében

Válaszok frissen és fiatalosan

Válaszok frissen és fiatalosanTársadalmunk újabb komoly kihívás előtt áll. Erre csak frissen és fiatalosan érdemes válaszolnunk.

Készülnek a produktumok

Készülnek a produktumokHétfőn is folyik a munka táborban. Az esti programokon kívül folyamatosan készülnek 6 csoport produktumai.

Űrtábor Sátoraljaújhelyen!

Űrtábor Sátoraljaújhelyen!Hamarosan indul a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) hagyományos nyári űrtábora. A 13–18 éves fiataloknak szóló, 1994 óta megrendezett Űrtábor idén július 7–13. között Sátoraljaújhelyre látogat.

Éld át újra Pénzügyes Teszt döntőjét!

Éld át újra Pénzügyes Teszt döntőjét!Jártál már a Pénzügyminisztérium termében? Esteleg ott voltál a Nagy Diák Pénzügyes Teszt döntőjén és felelevenítenéd a hangulatát? Elkészült az aftermovie, nézd meg!

Itt a Sajtófesztivál programja!

Itt a Sajtófesztivál programja!Összeállt az év legnagyobb ifjúsági médiaeseményének a programja. Május 28-án, kedden közel 100 fellépő vendég várja az odalátogató fiatalokat az Akvárium Klubban. Ezen a napon lesznek a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Versenykultúra Teszt döntői is.

Lezárult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt első fordulója

Lezárult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt első fordulójaAz első, online fordulóban több mint 11 000 lelkes fiatal vállalkozott a játékos, edukatív pénzügyi teszt kitöltésére. Idén első alkalommal indította útjára a DUE Médiahálózat a Pénzügyminisztériummal és a Pénziránytű Alapítvánnyal karöltve a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet.

Már csak a hétvégén töltheted ki a Médiaismereti Tesztet!

Már csak a hétvégén töltheted ki a Médiaismereti Tesztet!Már csak a hétvégén töltheted ki a Nagy diák Médiaismereti Tesztet. Ne maradj le!

Ifjúsági Sajtódíj 2019 lezárult a jelentkezés

Ifjúsági Sajtódíj 2019 lezárult a jelentkezésA DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg.

Czikkely Márton a 39. Médiatábor élén!

Czikkely Márton a 39. Médiatábor élén!A Magyar Sajtó napján felfedtük, kik lesznek a 39. DUE Médiatábor vezetői. Ahogy láthattátok, idén új táborvezető debütál Czikkely Márton személyében. Ebben a czikkben (:P) saját magával beszélget, hogy bemutatkozzon és megtudhassuk milyen elképzelései vannak az idei táborról. Innen átveszem a szót,

Tégy te is az egészségedért!

Tégy te is az egészségedért!Az ember legnagyobb kincse az egészsége, mégsem becsüli. Simon Gergellyel a Greenpeace Magyarország regionális vegyi anyag szakértőjével jártunk utána ennek a problémának!

Első 1 2 3 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság