Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Már csak a hétvégén töltheted ki a Médiaismereti Tesztet!

Már csak a hétvégén töltheted ki a Nagy diák Médiaismereti Tesztet. Ne maradj le!

A Nagy Diák Médiaismereti Teszt először idén  januárban indult el. A tesztet április 7-én éjfélkor zárjuk le.  A versenyben a 14 és 20 év közötti fiatalok vehettek részt. A 24 kérdésből álló, mobilról és számítógépről is elérhető online tesztet azonban bárki kitölthette a https://diakmediateszt.hu oldalon. A kérdések továbbra sem gonoszak, de nem is egyszerűek, viszont a média órákon tuti elhangoztak olyan dolgok amire a kvíz kérdések vonatkoznak. Aki még nem töltötte ki, az számíthat kommunikáció elméleti kérdésekre, csak úgy mint mozgóképes és médiatörisre is.

Az első forduló április 7-én zárul, utána a legjobbak meghívást kapnak  az online középdöntőbe, amit április 12 és május 3. között rendezünk meg. Innen a legjobb 12 játékos méreti meg e tudását virtuálisan  május 5- 10 között az online döntőn. A legprofibb médiásnak a nyereménye egy Huawei P20 Lite. 

Az eredményhirdetés sem egy egyszerű díjátadó lesz hiszen a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretein belül hirdetjük ki a nyerteseket. 

Te már kitöltötted?

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság