Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Már csak 4 hely a Médiatábor technikusi csoportjában

Már csak 4 hely a Médiatábor technikusi csoportjábanÉrdekel a média világa? Inkább a technika mozgatja meg a fantáziádat? Neked találtuk ki a DUE Médiatábor technikusi csoportját. Jelentkezz mielőbb, mert már csak 4 szabad hely van!

Pályázati felhívás logó készítésére

Pályázati felhívás logó készítéséreA Contact Europe Alapítvány pályázatot hirdet az Európai Unió által támogatott European Magazine (EUMA) című nemzetközi projekt logójának megtervezésére.

Vegyél részt Te is a besztercei Grundtvig EUMA partnertalálkozón!

Vegyél részt Te is a besztercei Grundtvig EUMA partnertalálkozón!Az EUMA projekt 2013 őszén indult, célja, hogy 2015 őszére egy online európai magazint indítson útjára, amely beszámol az Európai Unió legfrissebb, aktuális híreiről, eseményiről, és mindemellett olyan érdekes európai témákkal is foglalkozik majd, mint a gasztronómia, utazás, kultúra vagy sport.

Legendák találkozása - Bonnie Tyler és a Harley-Davidson újra együtt

 Legendák találkozása - Bonnie Tyler és a Harley-Davidson újra együtt A 2014. június 4-8. között rendezik meg a 15. Jubileumi Harley-Davidson Open Road Festet. A zenés-motoros őrület legnagyobb fellépője a rock koronázatlan királynője, a legendás Bonnie Tyler, aki tavaly Rómában több tízezer motorosnak adott koncertet a Harley-Davidson alapításának 110. évfordulójára.

Balkáni ritmusok és motorzúgás a Balaton partján az Open Road Festen

 Balkáni ritmusok és motorzúgás a Balaton partján az Open Road Festen Júniusban immár 15. alkalommal Harley-Davidson Open Road Fest! Ezúttal is Alsóörsön dübörögnek fel a már jól ismert motorhangok, számos külföldi és hazai banda koncertjével kísérve.

Open Road Fest - A motorok és a rock szerelmeseinek

Open Road Fest - A motorok és a rock szerelmeseinekHallgattál már koncertet motoron ülve? Vagy úgy, hogy körülötted annyi volt a hatalmas gép, mint amennyi a néző? A sok különleges élmény mellett ezt is az Open Road Festen próbálhatod ki, amely idén június 4-8. között lesz már a 15. alkalommal a megszokott alsóörsi helyszínen, az Európa-kempingben.

Közösségi élménytesztelés Budapesten

Közösségi élménytesztelés BudapestenHa mindig is szerettél volna étteremkritikus lenni, de eddig nem volt rá alkalom, most itt a lehetőség. 18 év felettiek, figyeljetek!

Hangulatjelentés a Sajtófesztiválról – VIDEO

Hangulatjelentés a Sajtófesztiválról – VIDEOA DUE Sajtófesztiválján járt május 16-án Eckü is, akit a Hősök zenekarból ismerhettek. Alaposan kifaggatta a rendezvény vendégein kívül a fiatal diákújságírókat is.

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 21. Sajtófesztiválon

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 21. SajtófesztiválonA DUE Médihálózat ismét jutalomban részesítette az Országos Iskolarádió Hálózat legaktívabb tagjait. A sorsolásra a 21. Sajtófesztivál keretén belül került sor.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a  DUEA 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál után a DUE megtartotta évi rendes közgyűlését a Millenáris D csarnokában.

Sajtó. Fesztivál. Millenáris.

Sajtó. Fesztivál. Millenáris.A DUE Médiahálózat május 16-án, pénteken tartotta a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált a budapesti Millenáris D csarnokában. Ha lemaradtál a rendezvényről, vagy csak ismét felelevenítenéd emlékeidet a közel kétezer érdeklődőt vonzó egész napos programról, cikkünket olvasva megteheted.

Etikus újságírók és jövőkutatók sikere a Sajtófesztiválon

Etikus újságírók és jövőkutatók sikere a SajtófesztiválonA DUE Médiahálózat és a Telenor közös pályázatain összesen 3 kategóriában hirdettek eredményt a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A legjobb tényfeltáró anyagokat és az izgalmas technológiai innovációkat bemutató műveket díjazták.

Első 1 2 3 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság