Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Legendák találkozása - Bonnie Tyler és a Harley-Davidson újra együtt

A 2014. június 4-8. között rendezik meg a 15. Jubileumi Harley-Davidson Open Road Festet. A zenés-motoros őrület legnagyobb fellépője a rock koronázatlan királynője, a legendás Bonnie Tyler, aki tavaly Rómában több tízezer motorosnak adott koncertet a Harley-Davidson alapításának 110. évfordulójára.

A brit énekesnő június 7-én, szombat este lép fel Alsóörsön, a Fesztivál Nagyszínpadán 22:00 órától. 

A Harley-k dübörgése ismét elárasztja a Balaton északi partját, öt napon át a fesztiválozóktól és a motoroktól lesz hangos Alsóörs és környéke. A találkozás ünneplése mellett a júbileumi évhez méltó zenei, motoros és családi programokkal várnak Téged és barátaidat. 

„A fesztivál minden évben egyedi lehetőséget biztosít minden motor- és zene rajongónak, hogy pár napra kilépjen a mókuskerékből, húzzon egy kövéret vagy autóba pattanjon és egy olyan világba érkezzen, ahol a mindennapok gondjai a kapun kívül maradnak. Itt a bulié, a szórakozásé, és a feltöltődésé a főszerep. A jubileumi rendezvényhez méltó programokkal készülünk, büszkék vagyunk rá, hogy a Fesztivál 15. születésnapját a brit rock legendával, Bonnie Tyler-el együtt ünnepelhetjük Alsóörsön.” – mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója. 

Bonnie Tyler nagyon hamar az egyik legsikeresebb női előadó lett, először Nagy-Britanniában, később pedig az egész világon. Jellegzetes, rekedtes hangjának különleges története van, mely hűen tükrözi elhivatottságát a zene iránt. Egy hangszálműtét után az orvos határozott utasítása ellenére – aki még a beszédtől is eltiltotta –, Bonnie azonnal folytatta az éneklést, és ez okozott „karcolást” a hangszálaiban, amit persze a rajongók azóta egyáltalán nem bánnak. Zenei pályafutása során rengeteg világhírű előadóval énekelt duettet, a legjobb producerek egyengették karrierjét. Egy tőle származó idézettel tudnánk jellemezni, hogy mi az, ami miatt a mai napig az egyik legjelentősebb előadó a könnyűzene történetében: „A világ zenei ízlése sokat változott, de valamit biztos jól csinálok, hisz én voltam az első nő, aki felkerült a brit slágerlistára, és még ma is hívnak.” 

A legutóbbi nemzetközi szereplésére a 2013-as malmői Euróvíziós Dalfesztiválról emlékezhetünk, ahol a „Believe in me” című dalával ő képviselhette az Egyesült Királyságot. A fellépés remek alkalom volt rá, hogy megmutathassa, ő még mindig ugyanaz a rockikon, akit az elmúlt 30 évben annyian megismertek és megszerettek. A Harley-Davidson sem először találkozik az énekesnő nevével: tavaly nyáron a Harley 110 éves évfordulóján, Rómában énekelt és kápráztatta el a közönséget. A Bonnie Tyler által írt rocktörténelemnek mi is kicsit részesei lehetünk idén Alsóörsön, az Open Road Festen. 

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan ikonikus márka, mint a Harley-Davidson, azt szeretné, hogy az én dalaim csendüljenek fel a rendezvényén. Természetesen örömmel elfogadtam a felkérést és megígérhetem, hogy különleges műsorral készülök a közönségnek.” – mondta Bonnie. 

Az Open Road Festen egészen biztosan idén is találkozik a lóerők szeretete a szabadság és a kikapcsolódás érzésével, és a motorosok és bulizni vágyók együtt ünnepelhetik majd a sebességet és a lüktetést. A szervezők minden megszállott rajongót és érdeklődőt szeretettel várnak 2014. június 4. és 8. között Alsóörsre, a Balaton északi partjára. Szombaton, a lóerők jegyében telő nap végén minden látogató elmerülhet a rockzenében a legendás énekesnő legnagyobb slágereit hallgatva, és reméljük, hogy a díva is legalább ilyen jó élményekkel térhet haza a fesztiválról. 

Mindenkiben – így Bonnie-ban is – van egy kis Harley! 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság