Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Juhász Bálint, 2014 Ifjúsági Sajtódíjasa

Juhász Bálint, 2014 Ifjúsági SajtódíjasaA 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon a DUE alelnökei által alapított Ifjúsági Sajtódíj is gazdára talált. A cím idei tulajdonosa: Juhász Bálint.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2014 - eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2014 - eredményekA DUE Médiahálózat 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján 8 kategóriában 64 díj talált gazdára május 16-án a budapesti Millenáris Park D csarnokában. A nyeremények összértéke közel 2 millió forint volt.

Kedvezményes táborozás a Sajtófesztivál résztvevőinek

Kedvezményes táborozás a Sajtófesztivál résztvevőinekHa lemaradtál a Médiatábor kedvezményeiről, ne ess kétségbe, mert a Sajtófesztivál résztvevői 20 százalék engedményt kapnak a teljes árból egy héten belül történő előlegfizetés esetén.

Véget ért a 21. Sajtófesztivál

Véget ért a 21. SajtófesztiválA korábbiakhoz hasonló sikerrel, rengeteg diákmédiással, vendéggel, díjátadóval, előadással, játékkal és nyereménnyel zajlott le 2014. május 16-án a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a budapesti Millenárison. Részletek, eredmények, fotók hamarosan!

Regisztrálj a Diáklaptárba!

Regisztrálj a Diáklaptárba!Egyre több a macera a suliújsággal? Drága a nyomda vagy a fénymásolás, nincs, aki betördelje? Vagy túl sok az anyag, vagy alig jön össze valami? Mire megjelennétek, egy csomó minden már idejétmúlt? A Diáklaptár mindezekre megoldást nyújt. Regisztrálj és már készítheted is online suliújságotokat!

DUE almanach a 25. szülinapra

DUE almanach a 25. szülinapraElkészült az idén 25 éves DUE Médiahálózat egykori és jelenlegi tagjainak online gyűjtőalbuma, melybe mostantól bármelyik DUE-s feltöltheti adatait - jelentette be Kecskés István elnök a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján. Az almanach-ban már több mint 30-an szerepelnek!

A Sajtófesztivál részletes programja

A Sajtófesztivál részletes programjaNe aggódj a rossz idő miatt, fedett helyen leszünk! Május 16-án a Millenáris D csarnokában rengeteg program, vendég és játék vár a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, most pedig eláruljuk, hogy mikor, hol, kit-mit találsz.

A vidék a néprajzkutató szemével

A vidék a néprajzkutató szemévelA DUE alelnöke, dr. Balázs Géza is a DUE tudásponton az érdeklődők rendelkezésre áll a tematikus programok keretein belül. A Sajtófesztiválra ellátogató diákmédiások abban kapnak megerősítést, hogy a 21. század vidéki értékeivel ismerkedni igen is trendi.

Az olvasásértés nyelvészeti megközelítése

Az olvasásértés nyelvészeti megközelítéseA DUE tudáspont tematikus programjai lehetőséget biztosítanak különböző témák megvitatására, megértésére és továbbgondolására a május 16-i Sajtófesztiválon. Pódiumbeszélgetést tart dr. Bódi Zoltán nyelvész, főiskolai tanár is.

Az olvasásmódok sokfélesége

Az olvasásmódok sokféleségeA 21. Sajtófesztivál tematikus programokban is bővelkednek. A DUE tudásponton Dede Éva pszichológust az olvasásmódok sokféleségéről kérdezhetik az érdeklődők május 16-án.

"Élményközpontú" irodalom

A 21. Sajtófesztivál az olvasás- és médiaértés jegyében zajlik. A rendezvény több tematikus programnak is helyt ad: az érdeklődők dr. Takács Edittel, a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zrt. főszerkesztőjével is beszélgethetnek.

Barangolás a vidéki Magyarországon

Barangolás a vidéki MagyarországonA vidéki életről, valamint annak megismerésének fontosságáról tart pódiumbeszélgetést dr. Eperjesi Tamás, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) vidékfejlesztési igazgatója a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Első 1 2 3 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság