Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megjelent a tanév utolsó DUE Tallózója

Megjelent a tanév utolsó DUE TallózójaKiss Ádám lesz a május 16-i Sajtófesztivál egyik sztárvendége - ennek apropóján beszélgettünk vele mi is a május-júniusi DUE Tallózóban. Folytatjuk médiás sorozatunkat is, ezúttal az új rajzfilmekről olvashatsz a lapban.

A 21. Sajtófesztivál közönségtalálkozósai

A 21. Sajtófesztivál közönségtalálkozósaiNapokon belül, május 16-án tartjuk a Millenáris D csarnokában a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. Alábbi cikkünkből kiderül, hogy kik vesznek részt az egész napos program ifjúsági közönségtalálkozóin.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2014. május 8-án 18 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagok fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

Mozdulj a Sajtófesztiválon!

Mozdulj a Sajtófesztiválon!A Sajtófesztiválon gondoskodnak a hangulatról a hazai egyik legelismertebb hip-hop tánciskola növendékei is május 16-án a budapesti Millenárison.

Helyi kincsek a Sajtófesztiválon

Helyi kincsek a Sajtófesztiválon„Légy a vendégünk!” – ez a Sajtófesztivál egyik központi programjának szlogenje. Az ország kevésbé ismert, ám annál több kincset rejtő településeit mutatják be helyi diákok, ezzel is népszerűsítve lakóhelyüket felhívják a figyelmet Magyarország szépségeire is.

Könyvmegálló és diáklap csere-bere a Sajtófeszten

Könyvmegálló és diáklap csere-bere a SajtófesztenTematikus programokkal is várjuk a 21. Sajtófesztivál látogatóit a Millenáris D csarnokában május 16-án. Az egyik programelem lehetőséget kínál könyvek és diáklapok cseréjére, olvasgatásra. Mindez az olvasáskultúra jegyében zajlik. Csatlakozz te is!

21. Sajtófesztivál – részletesen a programról

21. Sajtófesztivál – részletesen a programrólA DUE Médiahálózat a budapesti Millenáris Park D csarnokában rendezi meg 2014. május 16-án 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját, melyre a rendezők az ország egész területéről várják az érdeklődő ifjú diákmédiásokat, patronáló tanáraikat és a média iránt érdeklődőket.

Szakmai jeggyel a Sajtófesztiválra

Szakmai jeggyel a SajtófesztiválraA hazai szerkesztőségek munkatársai szakmai jegyet válthatnak a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára.

IQ a Sajtófesztiválon – kerülj képbe, hogy ősszel te legyél a legjobb!

IQ a Sajtófesztiválon – kerülj képbe, hogy ősszel te legyél a legjobb!A Nagy Diák IQ-teszt 2013. szeptember 15-én indult útjára , amelynek célja nem volt kevesebb, mint hogy megtalálják Magyarország legintelligensebb diákjait. 15 ezer diák versengett egymással a nemes címért és az értékes nyereményekért egészen a december 5-i, élőben zajló fináléig.

Sulirádiók jutalomsorsolása

Sulirádiók jutalomsorsolásaA DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Találkozz Trokán Annával a Millenárison!

Találkozz Trokán Annával a Millenárison!Évről évre ismert személyiségeket látunk vendégül a DUE Sajtófesztiválján. Idén többen kértétek, hogy az ifjú színésznőt, Trokán Annát is elhívjuk. Május 16-án találkozhatsz vele.

Te ismered a gúlatornát?

Te ismered a gúlatornát?Szereted a tornát? Lételemed a mozgás? Ha nem csak a kütyük érdekelnek, ott a helyed a Sajtófesztiválon. A Limes gúlatorna csapata téged is levesz a lábadról!

Első 1 2 3 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság