Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Várjuk a technika szerelmeseit is a nyári médiatáborba!

Várjuk a technika szerelmeseit is a nyári médiatáborba!Érdekel a média világa? Inkább a technika mozgatja meg a fantáziádat? Neked találtuk ki a DUE Médiatábor technikusi csoportját.

Istenes Bence is a 21. Sajtófesztivál vendége lesz!

Istenes Bence is a 21. Sajtófesztivál vendége lesz!Elfogadta meghívásunkat, így már biztosan részt vesz az idei Sajtófesztiválon Istenes Bence, az RTL Klub képernyőjéről ismert népszerű műsorvezető.

Megjelent az áprilisi DUE Tallózó

Megjelent az áprilisi DUE TallózóA ByTheWay nem csak fellép a május 16-i Sajtófesztiválon a Millenárison, de ez alkalomból meg is interjúvoltuk a fiúkat a DUE Tallózóban. Divattal, koncert-, film- és utazási ajánlókkal vár az áprilisi DUE Tallózó, amelyet online lapozgatva is elolvashatsz!

Várjuk a felsőtagozatosokat is a Médiatáborba!

Várjuk a felsőtagozatosokat is a Médiatáborba!Még általános iskolába jársz, de már érdekel a média világa? Szeretnél egy olyan nyári tábort, ahol szívesen látnak, és megismertetnek a média világával? A DUE Médiatáborát neked találták ki, ugyanis már a 6-8. osztály tanulóit is szeretettel várjuk!

Megújul a DUE médiatábora!

Megújul a DUE médiatábora!25 évesek lettünk, és ezt a gyönyörű kort különleges módon ünnepeljük a nyári médiatáborunkban is! Cikkünkből kiderül, milyen újdonságok várnak az idei nyári táborban.

Elindult a tavaszi EUROSCOLA-játék – fődíj: utazás Strasbourgba!

Elindult a tavaszi EUROSCOLA-játék – fődíj: utazás Strasbourgba!Érdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az április 1-től élesített EUROSCOLA internetes kvízjáték tavaszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat. A versenyidőszak április 15-ig tart.

Április 15-ig hosszabbítottuk meg a first minute kedvezményt

Április 15-ig hosszabbítottuk meg a first minute kedvezménytA nyári médiatábor kedvezményes előfoglalási időszakát április 15-ig meghosszabbítottuk, így még igénybe veheted a legnagyobb kedvezményt.

Az idei Sajtófesztivál vendége: Kiss Ádám

Az idei Sajtófesztivál vendége: Kiss ÁdámA sokak által ismert és elismert humorista, Kiss Ádám immár egészen biztosan szereplője lesz az idei, május 16-án megrendezendő 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválnak.

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdéssel

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdésselElméleti tudásod mellé szerezz gyakorlati tapasztalatot a DUE Médiaügynökségnél! Április 4-ig várjuk jelentkezésedet.

Még kaphatók belépők a Sajtófesztre!

Még kaphatók belépők a Sajtófesztre!Érdemes időben gondoskodnod belépődről a május 16-i Sajtófesztiválra! Május 1-től és a helyszínen 2500 Ft-ért veheted meg.

Készülj velünk a 21. Sajtófesztiválra!

Készülj velünk a 21. Sajtófesztiválra!A DUE Médiahálózat május 16-án, a Budapesti Millenáris Park D csarnokában rendezi meg az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. Az egész napos programon Neked is ott a helyed! Cikkünkből sok hasznos információ derül ki.

A Dreher sörgyárban jártunk

A Dreher sörgyárban jártunkAz idei év második sajtóbejárását a kőbányai Dreher sörgyárba szerveztük. Csapatunk képbe került nem csak a sörkészítés történetével, hanem annak technológiájával is.

Első 1 2 3 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság