Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Csecse Attila vlogger – a könyvek szerelmese

Csecse Attila vlogger – a könyvek szerelmese Attila imádja a könyveket és a videóit is főképp eköré a téma köré építi, hogy könyveket elemez és véleményez.

Kiss Gergely – háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is a fesztivál vendége

Kiss Gergely – háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is a fesztivál vendégeGergely, az érmei mellett büszkélkedik még egy jogi diplomával is, ami nem kis teljesítmény tekintve, hogy a sport mellett jutott elég ideje a tanulmányokra is. A sajtófesztiválon mint sportolót fogjuk üdvözölni és kérdezgetni az elért céljairól, munkájáról.

Peller Károly színművész a Sajtófesztiválon megcsillogtatja énektudását

Peller Károly színművész a Sajtófesztiválon megcsillogtatja énektudását Károly egy optimista, küzdeni vágyó és határozott egyéniség, aki mindig is tudta, hogy mi az, amivel szeretne majd foglalkozni az életben. Tehetségét bizonyítja, hogy 2002-ben Nivó-díjat kapott, 2003-ban pedig a Marsall-botot, az évad legígéretesebb tehetségének járó díjat vehette át.

Fergeteges zenés nyitány a Sajtófesztiválon - Tűzfészek társulat

Fergeteges zenés nyitány a Sajtófesztiválon - Tűzfészek társulatA DUE 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a szakmai programokon túl zenés-táncos fellépésekben is bővelkedik. Idén a méltán népszerű és elismert Tűszfészek Társulat is igazán látványos zsonglőrprodukciókkal készül.

Utazz gazdaságosan és okosan

Utazz gazdaságosan és okosanHa külföldi utazásról esik szó, az emberek többsége leginkább 100 000 Ft-nál magasabb összegekre gondol egyből, és így az ötletet azonnal el is hárítja. Viszont ez tévedés, hiszen mindent ki lehet hozni olcsón is.

Csodák Tárháza - Horváth József a rákkutatás és ami mögötte van

Csodák Tárháza - Horváth József a rákkutatás és ami mögötte vanHorváth Józsefnek különleges története van. Neki soha nem voltak luxus dolgai - cigánytelepen nőtt fel - a szülei nem tudtak neki mindent megadni – viszont a család és a szeretet volt mindig az első – de egy valamije mindig is volt és lesz, ami nem más, mint a HIT.

Biztosítsd időben helyed a Sajtófesztiválon

Biztosítsd időben helyed a SajtófesztiválonNagy érdeklődés övezi az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A programon rohamosan fogynak a helyek, így nem érdemes az utolsó pillanatra halasztani a jegyed beszerzését. Ráadásul a rendezvény előtt kedvezményes belépőt lehet váltani, a helyszínen már drágábban lehet bejutni.

Vettél már az idén könyvet?

Vettél már az idén könyvet?Hogyan hat a médiafogyasztás az olvasási szokásokra a Z és alfa generációnál?

Csodák Tárháza – A baktériumok Achilles-sarkát kutatja Pál Csaba biológus

Csodák Tárháza – A baktériumok Achilles-sarkát kutatja Pál Csaba biológusPál Csaba biológus, lendület ösztöndíjas kutató a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Biológiai Kutatóközpontjának kutatója, a Biokémiai Intézet tudományos főmunkatársa, az Evolúciós Rendszerbiológiai csoport vezetője.

Csodák Tárháza – arany molekulák Deák Andreával

Csodák Tárháza – arany molekulák Deák Andreával	Nálunk minden arany, ami fénylik! Mondja ezt Andrea az MTA TTK Szerves Kémiai Intézet, “Lendület” Szupramolekuláris Kémiai Kutatócsoport vezetője. Azt tudjátok, hogy az arany miért felbecsülhetetlen értékű a mai kutatók számára?

Csodák Tárháza - Kutyafélék evolúciója, miért ugatnak a kutyák

Csodák Tárháza - Kutyafélék evolúciója, miért ugatnak a kutyákTi tudjátok mi az Etológia és mivel foglalkozik egy etológus? Péter az egyik legelismertebb etológus, bizonyítják ezt díjai is, mint például: 2002-2004 - ‘Békésy György’ poszt-doktori ösztöndíj 2006-2008 - ‘Bolyai János’ kutatói ösztöndíj 2010-2013 - ‘Bolyai János’ ismételt kutatói ösztöndíj

Csodák Tárháza - A mindenség elméletét kutatja Vámi Tamás Álmos

Csodák Tárháza - A mindenség elméletét kutatja Vámi Tamás ÁlmosA 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál meghívott vendég előadója a világ legfiatalabb "kutatójaként", már 18 évesen dolgozhatott a svájci részecskegyorsítóban.

Első 1 2 3 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság