Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Átadtuk A mobil várhat! pályázat nyereményeit

Átadtuk A mobil várhat! pályázat nyereményeitAz ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett A mobil várhat! pályázatunkra sok-sok pályázat érkezett. Emellett közel kétezer fotót töltöttek fel a pályázatban résztvevők a közösségi oldalunkra.

Átadtuk A mobil várhat! pályázat nyereményeit

Átadtuk A mobil várhat! pályázat nyereményeitAz ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett A mobil várhat! pályázatunkra sok-sok pályázat érkezett. Emellett közel kétezer fotót töltöttek fel a pályázatban résztvevők a közösségi oldalunkra.

TESTVÉR TESTVÉRNEK FARKASA

TESTVÉR TESTVÉRNEK FARKASA2017. november 29-én, szerdán a DUE Kulissza Gerilla Brigád csapata ismét egybegyűlt, hogy beleshessen a budapesti Mechwart Liget közelében lévő Átrium Színház kulisszái mögé.

KGB – Vendégségben a Kassa Trip hajón

KGB – Vendégségben a Kassa Trip hajónA Nézőképző meghívásának köszönhetően ezúttal a táncművészeté a főszerep. A Közép-Európa Táncszínház (KET) segítségével kiderülhet, hogy Ki vagy te, kortárs tánc. December 13-án 11 órakor a Kassa Trip hajón bemutatkozik a Progresszív-Stílusos-Kortárs művészet kiemelkedő társulata, a KET.

Karc - kritikaíró pályázatot hirdetett a Müpa

Karc - kritikaíró pályázatot hirdetett a MüpaA Müpa a 2017/2018-as évadban azzal a céllal hirdeti meg a Karc kritikaíró pályázatot, hogy második alkalommal is lehetőséget nyújtson azoknak a tehetséges fiataloknak, akik szeretnék megmérettetni magukat a kritika műfajában.

Érdekes a sportújságírás?

Érdekes a sportújságírás? Kipróbálnád magad többféle műfajban? Ha úgy érzed szívesen lennél egy igazán jó csapat tagja és minden megvan benned, ami egy vérbeli újságíróhoz kell, akkor ne habozz.

A BUDAPEST NOIR KULISSZATITKAIRÓL MESÉLT TENKI RÉKA

A BUDAPEST NOIR KULISSZATITKAIRÓL MESÉLT TENKI RÉKAA harmincas évek korhű ruhái, ma már oldtimer autói, szépemlékű, békebeli kávézói kísérik a magyar Sherlock útját a Budapest Noir című lebilincselő filmben. Vannak azonban dolgok, amelyek azóta sem változtak: a családok titkai és az emberek sötét lelke.

Karácsonyozz a DUE-s barátaiddal az Erkel Színházban

Karácsonyozz a DUE-s barátaiddal az Erkel SzínházbanA DUE Médiahálózat hagyományos karácsonyi összejövetelét idén az Erkel Színházban tartjuk, december 4-én, 17 órai kezdettel. Nagy beszélgetések, ünnepi készülődés, elismerések, jutalmak és pályázati díjak átadása, valamint különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

Kulisszák mögött: amit a vörös függöny eltakar

Kulisszák mögött: amit a vörös függöny eltakarEgyre többet járunk színházba. Azonban az élmény és a látvány mellett a néző sokszor arra is kíváncsi, hogy mi zajlik a kulisszák mögött? A vörös függöny mögé csak kevesen láthatnak be, velünk most megteheted. Megismerhetitek az Átrium kulisszatitkait, Zsedényi Balázs vezetésével.

Töltsd ki a Nagy Magyar Filmtesztet, és nyerj egy vadiúj iPhone-t!

Töltsd ki a Nagy Magyar Filmtesztet, és nyerj egy vadiúj iPhone-t!Szereted a filmeket és a magyar filmekről úgy gondolod, hogy mindent tudsz? Majd meglátjuk! Tedd próbára magad és nyerd meg a FŐDÍJAT, egy vadiúj iPhone-t!

„A mobil várhat!” pályázat lezárult

„A mobil várhat!” pályázat lezárultA DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatára rengetegen jelentkeztek és nemcsak szelfiből, de pályázatból is kaptunk bőséggel.

Egyedülálló nyári tábor az USA-ban

Egyedülálló nyári tábor az USA-banA Camp Rising Sun egy több mint 80 éve működő 4 hetes nyári tábor, melynek célja a jövő vezetőinek nevelése. A táborban több mint 25 országból vesz részt 60 fiú és lány, ahol is részesei lesznek életük élményének.

Első 1 2 3 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság