Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Karácsonyozz a DUE-s barátaiddal az Erkel Színházban

A DUE Médiahálózat hagyományos karácsonyi összejövetelét idén az Erkel Színházban tartjuk, december 4-én, 17 órai kezdettel. Nagy beszélgetések, ünnepi készülődés, elismerések, jutalmak és pályázati díjak átadása, valamint különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

Az év vége közeledtével mi sem lenne jobb, mint egy utolsó nagy dués rendezvény, amelyen találkozhatsz rég nem látott barátaiddal. Feleleveníthetitek sajtófesztes, nyári táboros, médiatalálkozós és más idei dués élményeiteket, valamint megbeszélhetitek a 2018-as célkitűzéseket.

Minden DUE-tagot szeretettel hívunk és várunk, a részvételi szándékodat jelezd a due@due.hu címen, "DUE-Karácsony" jeligével.  A 2017-es DUE-karácsony időpontja tehát december 4. Kezdés 17 óra. Már most írd be a dátumot a naptáradba, nehogy lemaradj róla!

Kapcsolódó hírek

A meglepetések karácsonya 2017

A DUE 2017-ben is megtartotta hagyományos karácsonyi rendezvényét, ezúttal az Erkel Színházban. Az ünnepséget egy igazán különleges előadás nyitotta meg, melyet Schuminszky Nándor „űrgyűjtő” tartott a Tudós csajok projektben résztvevő, természettudományok iránt elkötelezett, lelkes fiataloknak.

Kiskarácsony, nagykarácsony

Kellemes karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag új esztendőt!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság