Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Átadtuk A mobil várhat! pályázat nyereményeit

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett A mobil várhat! pályázatunkra sok-sok pályázat érkezett. Emellett közel kétezer fotót töltöttek fel a pályázatban résztvevők a közösségi oldalunkra.

Az igen népszerű pályázat eredményhirdetését és ünnepélyes díjátadását a DUE-Karácsonyon tartottuk tegnap. A nyerteseknek Berzai Zsolt, az ORFK OBBc.r. alezredes kiemelt főreferens gratulált.


A mobil várhat pályázat nyertesei:

A női kerékpár nyertese:
Csápai Rita, 17 éves gimnazista Felvidékről.
"Szlovákiában élek,itt folytatom tanulmányaimat magyar nyelven. Szeretem az irodalmat, a gimnáziumunk iskolaújságjának szerkesztésében is részt veszek. Megfogott a felhívásuk, aktuális és fontos témának tartom, hiszen a mai modern, túltechnologizált világban elengedhetetlen felhívni az emberek figyelmét a mobilozás veszélyeire. Ha csak 1-2 embert szólít is meg az írásom, úgy érzem, már érdemes volt dolgoznom vele."


 

A férfi kerékpár nyertese:
Csiszár Tamás Szombathelyről, a Kanizsai Dorottya Gimnáziumból.
"17 éves gimnáziumi tanuló vagyok. Mint a szelfin, képen is látható, problémám van a kezemmel és egyik szememmel is. Ezek azonban engem nem hátráltatnak, próbálok teljes életet élni. Szeretem az irodalmat, ezen a területen szeretnék tovább tanulni is. Örömmel olvastam a pályázatot és csatolva küldöm az írásomat és a képet, ami a face oldalamon is ott van.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! Köszönjük minden résztvevőnek, hogy megosztották velünk gondolataikat. Így mindannyiunkban megerősödhetett, hogy A MOBIL VÁRHAT!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság