Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

„A mobil várhat!” pályázat lezárult

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatára rengetegen jelentkeztek és nemcsak szelfiből, de pályázatból is kaptunk bőséggel.

A DUE-s pályázatokra eddig is mindig szép számban jelentkeztek az érdeklődők, nem volt ez „A mobil várhat!” esetében sem másképp. Sokan érezték úgy, hogy szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy tegyük le a mobilt közlekedés és vezetés közben.
Ti, akik pályáztatok és a szelfi mellett egy esszét is írtatok, most már joggal izgulhattok, hiszen 2017.12.04-én a DUE karácsonyi ünnepségén megtudjátok majd, hogy az ünnepélyes keretek között kisorsolt két fődíjnak ki lesz a méltó gazdája!
Mint ahogy azt már korábban is megírtuk egy női és egy férfi kerékpárt fog hazavinni tőlünk a két legjobbnak ítélt pályázat megalkotója!
A fotó illusztráció

Reméljük, hogy a nyertesek biciklizés közben mindig emlékezni fognak majd arra, hogy miért is kapták a bringát és még véletlenül sem fognak mobilozni közlekedés közben, hiszen tudni fogják, hogy: A mobil várhat!
Kövess minket facebookon is, csatlakozz "A mobil várhat!" csoporthoz és keresd a #amobilvarhat posztokat.

Köszönjük még egyszer mindenkinek a beküldött pályázatokat és köszönjük, hogy egy jó ügy mellé álltatok. Kövessetek minket továbbra is, hiszen a DUE mindig érdekes pályázati lehetőségeket kínál számotokra.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság