Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Testről és lélekről - Filmajánló

Testről és lélekről - FilmajánlóAz utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar szerzői filmjében egy nő és egy férfi ugyanazt álmodja. A húsüzemben, ahol dolgoznak, egy pszichológus előtt kell beszélniük az álmaikról, és ekkor derül ki, hogy mélyen, tudat alatt, közük van egymáshoz: jobban, mint gondolták.

Csak a szél - Filmajánló

Csak a szél - FilmajánlóA 2008-ban és 2009-ben elkövetett úgynevezett cigány-gyilkosságok előtt rasszista indíttatásból csak a második világháborúban öltek meg embert Magyarországon. Csupán azért, mert más a bőrszíne.

Coming out - filmajánló

Coming out - filmajánlóA film címe magyarul annyit jelent: előbújás, önfelvállalás, és általában arra a helyzetre használjuk, amikor valaki felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik.

DUE-KGB a Sztárban Sztár stúdiójában

DUE-KGB a Sztárban Sztár stúdiójábanA Sztárban Sztár +1 kicsi főpróbájára visz el januárban a DUE Kulissza Gerilla Brigád! Olyan dolgokat mutatunk, amiket vasárnap este nem láthatsz az SuperTV2 képernyőjén.

Kincsem - Filmajánló

Kincsem - FilmajánlóA tavalyi év, de nem csak a tavalyi év, hanem a rendszerváltás utáni magyar filmgyártás legnagyobb sikere volt a magyar csodaló története. Több mint 500 ezren látták, és ezt ezen a filmen kívül csak öt film mondhatja el magáról.

Csinibaba - Filmajánló

Csinibaba - FilmajánlóA VIT vagyis a Világifjúsági Találkozó a szovjet érdekszféra sajátos szórakozási és utazási formája volt a második világháború után, az egyértelműen baloldali Demokratikus Ifjúsági világszövetség szervezte.

Az internet átállít a sötét oldalra

Az internet átállít a sötét oldalraA mai gyerekek nem tévét néznek, hanem a YouTube-ot böngészik. Ezzel semmi gond nem lenne, ha az internet nem rendelkezne egy „beteg”, perverz, undorító és megbotránkoztató szegmenssel, ami a legkisebbeket sem kerüli ki. Szerencsére azonban erre is van megoldás – vagyis van ellenszer.

NETbiztos pályázat - készíts nekünk videót március 31-ig!

NETbiztos pályázat - készíts nekünk videót március 31-ig!A TELENOR és a DUE 12-22 év közötti diákokat érintő pályázatán a videókészítésé a főszerep. Nem kell, hogy profi légy, számunkra egy dolog számít, méghozzá a témák hiteles feldolgozása. Az 1. kategória az internetes zaklatás, a 2. pedig a személyes adatok védelme az interneten, közösségi médiában.

A DUE bemutatja a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál helyszínét

A DUE bemutatja a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál helyszínétA DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját 25. alkalommal rendezzük meg 2018. május 11-én. A rendezvény helyszínéül idén a TESLA Budapest szolgál, amelyet az Elektrotechnikai Múzeumban alakítottak ki.

Égigérő fű - Filmajánló

Égigérő fű - Filmajánló"Csak az a szép zöld fű, az hiányzik majd nagyon”. A nyugdíjba vonuló parkőr, Poldi bácsi egy tipikus hetedik kerületi bérházban lakik, a Paripa utca 4. szám alatt: a körfolyosón zajlik a lakók élete, szinte minden nyilvánosan, a szomszédok nem zárják ki egymást az életükből."

Téli tavaszban túráztak a DUE-sok

Téli tavaszban túráztak a DUE-sokMeteorológiai időutazáson vett rész a DUE csapata január első hétvégéjén, az egyesület szokásos téli túrája alatt ugyanis kora tavaszi időjárás lepte meg a résztvevőket.

1945 - Filmajánló

1945 - FilmajánlóA rosszak megbűnhődnek – akárcsak egy westernben.

Első 1 2 3 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság