Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE-KGB a Sztárban Sztár stúdiójában

A Sztárban Sztár +1 kicsi főpróbájára visz el januárban a DUE Kulissza Gerilla Brigád! Olyan dolgokat mutatunk, amiket vasárnap este nem láthatsz az SuperTV2 képernyőjén.

Megnézheted, hogyan készül fel egy nagyszabású show-műsor adására a stáb, mekkora munka van csupán egyetlen produkció mögött, milyen a díszlet élőben. Találkozhatsz a sztárokkal és a gyerekekkel, láthatod őket, ahogy maszkban és jelmezben próbálnak.

Január 26-án, pénteken délután exkluzív látogatást teszünk az TV2-székház egyik legnagyobb stúdiójában, ahová nem juthat be akárki, akármikor. Az L2 hangár olyan műsoroknak adott már otthont, mint a Megasztár, A Nagy Duett, a "Drágám, add az életed!", a Popdaráló, a Miss Universe Hungary, és még sorolhatnánk...
 


Gyere el Te is, és nézd velünk a show elődöntőjének főpróbáját!

Ha jössz, regisztrálj a due@due.hu címen "Sztárban Sztár" jeligével legkésőbb január 23-ig! (csak akkor tudsz bejönni, ha email-ben regisztrálsz)
Írj minél hamarabb, mert korlátozott a helyek száma!

Időpont: 2018.01.26. péntek 15:30
Helyszín: TV2 Csoport székház
Budapest, Róna u. 174.
Találkozunk 15:00-kor a MAFILM-portánál. (ezen a bejáraton megyünk be)

Kapcsolódó hírek

Exkluzív látogatás a Sztárban sztár +1 kicsi stúdiójában

Páratlan lehetőséget kaptak a DUE Médiahálózat újságírópalántái: 2017.január 26-án a SuperTV2 ismert és közkedvelt műsorának, a Sztárban sztár + 1 kicsinek nézői és részesei lehettünk, és egy exkluzív szombat délutánt tölthettünk a Róna utcában.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság