Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE-klub: Veled indul az ősz!

A DUE nem csak nyáron, hanem egész évben szervezi neked a jobbnál jobb programokat.

Sokszor megkapjuk a kérdést: "Lesz még tábor after? Mikor találkozunk legközelebb?" Az a hírünk, hogy még sok-sok tábor after lesz jövő nyárig, legalábbis minden alkalmat tábor afternek tekinthetünk, amikor újra összejön ez a szuper társaság.

Gondoskodunk arról, hogy ősszel se unatkozz. Izgalmas KGB "kirándulások" várnak rád minden hónapban, decemberben DUE-karácsony, 1 hónap múlva pedig Médiatalálkozó, ami idén kicsit különlegesebb lesz a szokásosnál.

Ahhoz, hogy a közös programok a lehető legjobban sikerüljenek, szükség van Rád is! Az idei tanév első DUE-klubját 09.22-én, péntek délután tartjuk, ahol első sorban az lesz a cél, hogy Te is megoszd velünk ötleteidet. Bármi kívánságod, javaslatod van bármely programunkkal kapcsolatban, ne tartsd magadban, hozd el a klubba!
A közös ötletelés mellett pedig ez egy újabb lehetőség arra, hogy találkozzon a fantasztikus csapat.

Kapcsolódó hírek

DUE-klub: "Háttéremberek" előtérben

Amikor bekapcsolod a rádiót, neked természetes a jó hangzás. Amikor TV-t nézel, természetes a jó látvány. Amikor olvasol egy cikket, természetes, hogy profi fotóval illusztrálják. Amikor elmész egy koncertre, természetes a minőségi hangzás és az izgalmas látvány.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság