Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

EFOTT 2012

EFOTT 2012Az év legnagyobb egyetemi bulija, az EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) idén Velencén vár július 3. és 8. között. A népszerű vándorfesztivál 1976 óta bejárta az országot, és Velence már harmadik alkalommal ad otthont a fesztiválnak.

A DUE közhasznúsági jelentései

A DUE közhasznúsági jelentéseiA Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete közhasznú szervezet. A 2018-as, és azt megelőző évekről szóló beszámolója alább megtekinthető.

DUE az EFOTT-on

DUE az EFOTT-onIdén először a DUE is ott lesz az EFOTT-on. Ha te is ott leszel Velencén július 3. és 8. között, látogass meg minket is!

Mint a filmekben

Mint a filmekbenTipikus filmes téma az élet egyes területein kudarcot valló főhős, aki alkohollal próbálja megoldani problémáit vagy droghasználatba menekül a valóság elől. Emberi kapcsolatai megromlanak, rögeszméjévé válik a szer. Az életben azonban nem minden történetnek lesz boldog a vége.

Legális veszély

Legális veszélyNéhány szál cigaretta, pár csésze kávé, némi energiaital vagy éppen egy kis sör a haverokkal. Mind olyan dolgok, melyek túlzott fogyasztása veszélyesebb lehet, mint néhány illegális szer egyszeri kipróbálása. Bármilyen anyagról vagy élethelyzetről is legyen szó, fontos a mértékletesség.

Biztonságban bulizni

Biztonságban bulizniA legmenőbb zenék, villogó fények, italakciók, hatalmas baráti társaság, hajnali hazaindulás. Ezek az igazán jó buli legfőbb ismérvei. Azonban még a leglazább parti is számos veszélyt rejthet magában. Ennek megelőzését tűzték ki célul a bulisegély munkatársai.

Nyáron még hasznosabb a sajtóigazolvány

Nyáron még hasznosabb a sajtóigazolványSzeretnél egy hasznos és élményekben gazdag nyarat eltölteni? Az elkövetkezendő hónapokban az ország minden pontján programok, fesztiválok várnak. Újságíróként mindez nem csak szórakozás lehet számodra, hiszen rengeteg témát kínálnak munkádhoz, amihez mindenképp jól jön a DUE sajtóigazolványa.

San Diego-Annapolis magyar paripán

San Diego-Annapolis magyar paripánStringbike névre hallgat az a hazai innováción alapuló kerékpár, amellyel Szőnyi Ferenc hússzoros Ironman 5000 kilométert fog tekerni az amerikai versenyen, a Race Across America-n (RAAM).

Mi történik veled a médiatáborban? 4. rész

Mi történik veled a médiatáborban? 4. részMiközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett médiatábori szabály betartására is.

Mi történik veled a médiatáborban? 3. rész

Mi történik veled a médiatáborban? 3. részA médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad. Az egyik szakmai vezető, a tizenhatodik DUE-táborára készülő Herczeg Zsolt újságíró most a csoportok munkájáról és a műsorértékelésről mesél.

Mi történik veled a médiatáborban? 2. rész

Mi történik veled a médiatáborban? 2. részTalán túlzásnak tűnik, de a "régi" táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet. Herczeg Zsolt újságíró, szakmai vezető, tizenhatszoros táborozó tanácsai újonc táborváróknak, második rész.

Mi történik veled a médiatáborban? 1. rész

Mi történik veled a médiatáborban? 1. részA "régi motorosok" ezt csak szórakozásból olvassák el, de akik először jönnek a DUE médiatáborába, azoknak érdemes figyelniük, mert semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogatunk nekik, amikre fel kell készülniük.

Első 1 2 3 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság