Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nyáron még hasznosabb a sajtóigazolvány

Szeretnél egy hasznos és élményekben gazdag nyarat eltölteni? Az elkövetkezendő hónapokban az ország minden pontján programok, fesztiválok várnak. Újságíróként mindez nem csak szórakozás lehet számodra, hiszen rengeteg témát kínálnak munkádhoz, amihez mindenképp jól jön a DUE sajtóigazolványa.

Ha van sajtóigazolványod, nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod egy-egy cikk, interjú, fotó elkészítéséért.

Diákmédiásként bizonyára neked is okozott már gondot, hogy nem vesznek komolyan. Amellett, hogy a kulisszák mögé nem engednek be, még a belépők borsos árát is magadnak kell fizetned, ha dolgozni szeretnél. Ám a DUE tagságodhoz igényelhető sajtóigazolvány felmutatásával igazolhatod, hogy újságíró vagy, ezzel megkönnyíted a munkádat, és komolyabban is vesznek tőle.

Országszerte számos rendezvényre könnyedén juthatsz be DUE sajtóigazolványoddal, ingyen vagy kedvezményes áron, emellett múzeumok százai várnak itthon és külföldön is. Nekünk már segített például a Nemzeti Galériában, a Szépművészeti Múzeumban, Debrecenben a Déri Múzeumban, Párizsban a Louvre-ban, Amsterdamban a Van Gogh Múzeumban. Használd ki az elkövetkezendő hónapokat, hiszen ezek a programok kiváló témák cikkeidhez, tökéletes alkalmak interjúk készítéséhez és nagyszerű helyszínek fotóidhoz.

Ha szorgalmasan magaddal hordod a kis plasztikkártyát, nem csak a belépők árát tudod megspórolni. A DUE sajtóigazolványoddal az Euro Discount Club tagjává is válsz, és számtalan vásárlási kedvezményben részesülsz. 10%-al olcsóbban vásárolhatsz a Konkurencia és a Thomas Jeans üzleteiben, kedvezményesen ehetsz többek között az Okay Italia és a T.G.I. Friday éttermeiben, de használhatod tankoláskor, nyaraláskor, bármikor az ország számos pontján.

Érdemes tehát a DUE sajtóigazolványodat mindig a zsebedben tartanod!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság