Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Csodák földje határon belül

Csodák földje határon belülHazánk déli részének egyik leggyönyörűbb területe a Béda–Karapancsa Tájegység. A vidékfejlesztés érdekében létrejött egy magyar–horvát IPA projekt, amelynek keretében több helyen is kerékpárutak épülnek a térségben. Egy Study Tour program keretén belül ismerkedtünk meg a meseszép tájegységgel.

A hely, ahol bármikor átélheted a farsangot – Bemutatjuk a Busóudvart

A hely, ahol bármikor átélheted a farsangot – Bemutatjuk a BusóudvartMohács 2010-ben világhírűvé vált, amikor a Busójárás élő népszokásként felkerült az UNESCO Szellemi Kulturális Világörökség listájára. A városban nemrég átadták a Busóudvart, amit pedig Rosta Endre maszkfaragó népi iparművésszel és M. Bugarszki Norbert idegenforgalmi szakértővel jártunk körbe.

EYP – ismét összegyűltek az európai diákújságíró egyesületek

EYP – ismét összegyűltek az európai diákújságíró egyesületekMalmőben tartották idén az European Youth Press (EYP) közgyűlését. Úgy tartják, a svéd kikötővárosban minden nemzet otthon érzi magát, így ideális helyszínnek bizonyult egy olyan nemzetközi szervezet gyűlésére, mint az EYP, mely az európai diákújságíró egyesületek és európai médiumok ernyőszerve.

Full extrás DUE-pótszilveszter ígérkezik

Full extrás DUE-pótszilveszter ígérkezikJanuár második hétvégéjén rendezi meg hagyományos téli kirándulását a DUE Turányi-Vadnay Szabolcs, Ott Zsuzsanna és Herczeg Zsolt szervezésében. A túravezetők minden eddiginél izgalmasabb útvonalat, színvonalasabb szállást és bulisabb pótszilvesztert ígérnek. Már lehet jelentkezni!

Két héten belül lejár a DUE-tagságok érvényessége – időben hosszabíts!

Két héten belül lejár a DUE-tagságok érvényessége – időben hosszabíts!Hosszabbítsd meg időben DUE-tagságod érvényességét, hogy még a tagság lejárta előtt megkaphasd az érvényesítő matricád, és jövőre is részt vehess a DUE programjain, használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket. DUE-év forduló november 1-jén.

Exkluzív sajtóbejárás a Bűvösvölgyben

Exkluzív sajtóbejárás a BűvösvölgybenA budapesti Bűvösvölgyben járt a DUE Kulissza Gerilla Brigádja. A létesítményt, amely Magyarország első médiaértés-oktató központja, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság hozta létre abból a célból, hogy a magyar diákok megismerkedjenek a média világával, biztonságosabban és tudatosabban használják.

Prix Europa díjra jelölték a DUE Ifjúsági Sajtódíjasa munkáját

Prix Europa díjra jelölték a DUE Ifjúsági Sajtódíjasa munkájátAz On The Spot munkáját ismét Prix Europa díjra jelölték. S. Takács András is a DUE-ból indult, 2003-ban volt az egyesület Ifjúsági Sajtódíjasa.

"Kicsit olyan ez, mint a varázslás: a semmiből lesz valami jó"

Szatmári Andrea, a kőbányai Szent László Gimnázium diákja nyerte meg idén március 1-jén a Budapesti Fesztiválzenekar filmes pályázatát Drága papa! című kisfilmjével. Andreát a filmkészítésről, élményeiről, tapasztalatairól és a most pályázóknak szánt tanácsairól kérdezte a DUE Online.

Lásd, amit hallasz! filmes pályázat diákoknak

Lásd, amit hallasz! filmes pályázat diákoknakA Budapesti Fesztiválzenekar idén is meghirdeti a három éve hagyományteremtő szándékkal életre hívott filmes pályázatát a középiskolák tanulói számára. A pályázaton egyénileg vagy csoportosan lehet indulni. A háromfordulós pályázat jelentkezési határideje november 7.

Berlini túra NDK módra

Berlini túra NDK módraAz egykor megosztott város. A második világháború és az utána következő korszak érdeklődőinek kötelező úti célja Berlin. A német főváros nem került be a toplistás kedvencek közé, de egy 4-5 napos kiruccanást mindenképp megér és megérdemel.

Találj rá Neptun-kódodra a Diákhitel applikációjával!

Találj rá Neptun-kódodra a Diákhitel applikációjával!Kezdődik a tárgyfelvétel, de elfelejtetted a Neptun-kódodat. A Diákhitel Központ Facebook applikációja segít megtalálni. A rövid játékkal társasjáték csomagot is nyerhetsz!

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2014.

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2014.A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 15. és november 9. között töltheted ki.

Első 1 2 3 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság